Efter examen i kreativ gastronomi

Allmänt

Programbeskrivning

130774_pexels-photo-2977514.jpegRene Asmussen / Pexels

Under de senaste åren har gastronomisk turism vuxit avsevärt och blivit ett av de mest dynamiska och kreativa segmenten av turism. Både destinationer och turistföretag är medvetna om vikten av gastronomi för att diversifiera turismen och stimulera lokal, regional och nationell ekonomisk utveckling. Dessutom inkluderar Gastronomic Tourism väsentligen etiska och hållbara värden baserade på territorium, landskap, hav, lokal kultur, lokala produkter och äkthet, vilket är något som har gemensamt med aktuella trender inom kulturell konsumtion.

Det är i detta sammanhang som Universidade Europeia främjar den 3: e upplagan av Post-Graduation in Creative Gastronomy, i samarbete med AHRESP - Association of Hospitality, Catering and Similars of Portugal.

Graduate Program in Creative Gastronomy är ett utmärkt tillfälle för dig som vill utveckla en karriär, förvärva eller fördjupa kunskap inom detta affärsområde, kännetecknat av djupa förändringar och ständig innovation. Utbildning och uppdatering av kunskapen om mänskliga resurser inom turism är en kärnfaktor för att säkerställa företagens konkurrenskraft.

Detta program består av 22 läroplanenheter och 5 mästarklasser som gör det möjligt för deltagarna att utveckla högt specialiserade akademisk-professionella färdigheter för att möta utmaningarna på en global turistmarknad, vilket ger elever färdigheter inom området ledning, innovation, marknadsföring och operationell planering inom gastronomi.

fördelar

  • Stark förbindelse till näringslivet;
  • Starkt övningsorienterat program;
  • Integration av programmet på ett universitet starkt inriktat på internationalisering;
  • Hög sysselsättningsförmåga
  • Bredden av läroplanenheterna gör det möjligt att ge praktikanter grundläggande färdigheter för gastronomin i en modern värld.

mål

Ge praktikanter de grundläggande färdigheterna för en framgångsrik karriär inom cateringbranschen. gästfrihet och turism, både när det gäller strategisk, marknadsföring eller innovation, samt i samband med operativ ledning. Utöver den tekniska kunskapen av akademisk karaktär har programmet en mycket slående praktisk komponent, inriktad på lösning av problem med verklig tillämpbarhet i företagens liv, och har förverkligat valfria läroenheter ett sätt att anpassa sig till deltagarnas motiv.

mottagare

Professionals inom området Catering, Hospitality and Tourism som vill skaffa eller uppdatera kunskaper när det gäller ledning och innovation inom sektorn;

Unga kandidater som avser att utföra funktioner inom området Catering, Hospitality and Tourism.

företag

Program i samarbete med AHRESP - Portugisiska hotell-, restaurang- och liknande förening.

136299_logo8.png

Studieplan

Master Class 0

  • Master Class 0

Modul 1 - Modern mat

  • Trender i gastronomi
  • Modern portugisisk mat
  • Livsmedelshistoria i Portugal
  • Matdesign I
  • Projekt

Master Class 1

  • Soppor och konsuméer

Modul 2 - Gastronomisk design

  • Lagerutbud och hantering
  • Matdesign II
  • Gastronomisk marknadsföring
  • Författarens kök
  • Projekt

Master Class 2

  • Veganmat

Modul 3 - Gastronomi i världen

  • Ledarskap och folkhantering
  • Världskök
  • Menyteknik
  • Medelhavsmat
  • Projekt

Master Class 3

  • Störande gastronomi

Modul 4 - Sensory Crativity

  • mixology
  • Restaureringscertifieringar och lagstiftning
  • Sensorisk marknadsföring
  • Gastronomisk skärmutskrift
  • Näring och diet
  • Projekt

Master Class 4

  • Enogastronomy

Modul 5 - Gastronomiska upplevelser

  • Gastronomisk kritik
  • Intäktshantering
  • Mottagning och service
  • Protokoll vid bordet
  • Projekt
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Universidade Europeia is located in Portugal and offers access to student-centered quality education.

The Universidade Europeia is located in Portugal and offers access to student-centered quality education. Läs mindre
lissabon , lissabon , Porto , lissabon + 3 Mer Mindre