Ekonomisk förvaltning

Allmänt

Programbeskrivning

Ekonomisk förvaltning


Syftet med masterprogrammet "Financial Management" är att förbereda professionella ledare inom området finansiell förvaltning, med de grundläggande kunskaper och färdigheter av finansiella Mene zhmenta, samt analytiska och ledaregenskaper.

&nbsp

Mästare som har genomgått utbildning enligt programmet får utföra strategisk planering och ekonomisk förvaltning organisation, att organisera det pågående arbetet inom ekonomifunktioner, sammanställa och analysera olika typer av finansiella rapportering och hantera kassaflödet, bedöma risker för företag att utvärdera verksamheten och fatta beslut i samband med investeringar och användning av egna och upplånade medel.
Akademiker kan arbeta på viktiga positioner i finansiella sektorn institutioner såsom banker, försäkringsbolag, revisions-och konsultföretag samt i finansiella institutioner av olika företag.

&nbsp

Det utfärdande institution: internationell personal och projektledning för International Graduate School of Business

Senast uppdaterad Sep 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre