Executive Master i hotellledning och catering

Allmänt

Programbeskrivning

Executive Master i hotellledning och catering

Universitetsingång

Pris i euro

Villkor för tillgång

profil

Oktober 2019

7909

Filstudie

Motivationsintervju

BAC 3 och 2 år / års erfarenhet
professionell inom sektorn

presentation

I ett globalt sammanhang och i evig utveckling syftar Executive Master of Hotel Management och Catering i deltid till att komplettera och berika utbildningsresan för professionella och chefer inom turism och hotellbranschen.

Utbildningen syftar till att bygga en effektiv förvaltning av företag inom gästfrihet och Hospitality Management, nämligen hotellanläggningar och restaurering. Den innehåller fokus på styrning och kontroll av strukturella egenskaper hos de produktionsenheter i ett företag, liksom förmågan att konfrontera nya koncept och verktyg, antingen det är en nationell synpunkt eller International.

Nyckelord: Effektivt beslutsfattande och aktiv användning av ny teknik.

Denna specialisering och till stor del vänt sig till marknaden verkligheten programmet odlar fördjupa engagemang och kompetens av sina mottagare.

Executive Masterprogrammet i hotellhantering och catering är en del av sommaren som utvecklats i samarbete med branschens operativa och institutionella aktörer för att svara på frågor som rör utveckling och tillväxt inom sektorn. å andra sidan och arbetsmarknadens behov.

mål

Executive Master i hotellledning och catering på deltid syftar till att fördjupa din specialisering för att göra dig till en expert på hotellledning och catering.

I slutet av din karriär kommer du att vara chefer med följande färdigheter, förmågor och värderingar:

  • Kännedom om hotell- och restaurangbranschen: Genom ett internationellt perspektiv och ett affärsorienterat förhållningssätt till verksamheten kommer du att få en solid bas av kunskap om hotell- och restaurangbranschen, när det gäller politik, rutiner, praxis och erfarenheter inom turism, gästfrihet och rekreation.
  • Global vision: Genom sin dubbla internationella och entreprenörskapsriktning syftar denna verkställande mästaren till att utbilda chefer som effektivt kan hantera hotell- och restaurangfirma nationellt och internationellt.
  • Utveckling av strategiska planer: Att ge dig nyckelverktyg för utveckling och operativ tillämpning av strategiska planer på nationell och internationell nivå, i turistmiljöer.
  • Innovation och hållbar förvaltning: Tack vare en global och specialiserad utbildning, kommer du att kunna utveckla både din kreativitet och innovation, men också en hållbar förvaltningssätt inom sektorn.
  • Ledarskap och personliga färdigheter: Skaffa nödvändiga färdigheter för att hantera optimalt, ett team i en deltagande, lugn och gynnsam miljö.

program~~POS=TRUNC Styrkor

Ostelea Rabat har utformat sitt träningsprogram med hänsyn till verkligheten och marknadens behov.

Det är inte allt! Ostelea Rabat lita också på koncernens kompetens inom utbildning för att utveckla ett program som är troget mot skolans löfte: utbildning som i stor utsträckning är inriktad mot sektorns verklighet ur praktisk synvinkel.

Så välj Executive Master i Hotel Management

  • Strategiska partnerskap utvecklade med industrispelare: akademiker, institutioner och företag.
  • Nätverk: tack vare mötescyklerna med hotell- och restaurangförvaltare samt internationella experter inom sektorn kommer studenterna att kunna bygga sitt eget nätverk av professionella relationer
  • Fokusera på "Revenue Management" genom Business Games: den här spännande marknadsdomänen studeras särskilt inom detta program, särskilt genom den praktiska visionen av affärsspel
  • Fallstudier: För att förbättra elevernas förmåga att fatta beslut, men också att utveckla sin kreativitet, analytiska färdigheter, muntlig kommunikation
  • Deltagande i händelser relaterade till sektorn: Under kursen kommer studenterna att delta i mässor, kongresser, utställningar och temakonferenser.
  • Multikulturell fakultet: Kurser undervisas av nationell och internationell fakultet, samt branschexperter och konsulter.
  • Utveckling av "mjuka färdigheter": studenterna dra nytta av en cykel av coaching och personlig utveckling som gör det möjligt för dem att förbättra sina chefer och ledarskap.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Den Executive Master examen i Hospitality Management och deltids återhämtning får du tillgång till stationerna och följande institutioner:

  • hotel manager och corporate catering.
  • Ansvarig för de operativa avdelningar inom hotellkedjor.
  • Chef för hotellavdelning inom en grupp eller ett holdingbolag.
  • Chef för Food Division
  • Handledare centra i samhällen.

utbildningens innehåll

Executive Masterprogrammet i Hotel Management och Deltid Restaurering består av 5 moduler:

  • Struktur och finansiering av turistsektorn: internationell vision;
  • talang
  • Strategisk förvaltning och operativ ledning inom gästfrihet och catering sektorer: internationell vision;
  • Hotellmarknadsföring, restaurangmarknadsföring och marknadsföring;
  • Examensarbete.

Processen att lära olika ämnen och teman, kommer att sluta med att skriva ett verk av slutet av studier som kommer att vara att utveckla en affärsplan eller produktplan eller en plan innovation för en affärs eller catering eller andra företag i branschen. Arbetet kommer att utföras av en grupp av högst 3 elever under överinseende av en specialist handledare i det valda området.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highl ... Läs mer

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highly adapted to digital consumption habits. Läs mindre