Executive Master i marknadsföring och försäljning

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Fyra av våra mästare är officiellt erkända bland de bästa på internationell nivå av Eduniversal, bland vilka är marknadsföringsområdet.

Topp 200 - Regional ranking inom de 9 geografiska områdena
Rankat # 60 i Marketing, Västeuropa

Untitled-design-e1568644888192.png

Rome Business School Executive Master i marknadsföring och försäljning erbjuder utmärkt utbildning, karriärtjänster, nätverk och många andra fördelar för professionell och personlig utveckling. Studiet var utformad för att ge deltagarna avancerad professionell kompetens, som gör det möjligt för dem att stärka sina kunskaper och utveckla sina karriärvägar på lednings- eller entreprenörsnivå. Ur metodisk synvinkel gör det praktiska och kunskapsorienterade tillvägagångssättet att du kan förvärva marknadsförings- och försäljningsförmåga som omedelbart kan användas i din arbetsmiljö.

58949_MBA.jpg

Varför välja oss

 • Internationell bootcamp i Barcelona, ​​New York eller Rom

Letar du efter en internationell upplevelse för att få ett helt nytt och praktiskt perspektiv på affärsvärlden? Rome Business School erbjuder dig chansen att göra just det: förfina dina färdigheter och berika din kunskap om entreprenörskap, innovation och andra viktiga ämnen i förvaltningsvärlden genom att delta i våra internationella program i Rom, Barcelona och New York , där du också kan utöka ditt professionella nätverk. Bootcamps har en extra kostnad.

 • Soft Skills utvecklingsprogram

Grunden för en solid och framgångsrik karriär är utan tvekan Mjuka färdigheter, färdigheter som hittar praktiskt bruk och framgång i alla arbetsmiljöer och affärsområden. Rome Business School kan underlätta din tillväxt i karriärvägen tack vare vårt Soft Skills-program, som gör att du kan skaffa dig kompetens och fördjupa sätten att utveckla dessa personliga färdigheter och underlätta din personliga och professionella tillväxt.

 • Nätverk och partners

Rome Business School har etablerat solida partnerskap med flera världsberömda ledande företag, såsom Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italien, Land Rover och många andra. För att säkerställa att våra studenter kan bygga ett solidt professionellt nätverk, organiserar vi ständigt möten, besök, evenemang och lektioner för gäster med representanter för elitföretags ekosystem, uppmuntrar samspel mellan ledande proffs och studenter och underlättar processen av lärande.

 • Karriärtjänster

Vårt kvalificerade och professionella team om karriärtjänster erbjuder våra studenter en personlig karriärväg, speciellt utformad för att utforma deras professionella profil för att träna konkurrenskraftiga siffror på arbetsmarknaden. Workshops fokuserade på de hetaste ämnena i jobbsökande och karriärnätverk, individuella rådgivningsmöten, vårt exklusiva evenemang " Rome Business School Talent Focus" och andra fördelar finns tillgängliga för att säkerställa bästa start eller ett bra boost av din karriär!

struktur

Exekutivformeln för Master i marknadsföring och försäljning av Rome Business School är uppbyggd för att ge studenten en 360-graders förberedelse på marknadsföringssektorn och på grundläggande aspekter av säkerhetsområden, inledningsvis med fokus på en allmän översikt över den brett spektrum av ledningsverkligheten , för att sedan analysera alla ämnen och specifika aspekter av marknadsföringssektorn. En ytterligare studie kommer att ägnas åt analys och utforskning av trender och bästa praxis inom områdena innovation och ledarskap och hur de effektivt kan tillämpas på marknadsförings- och försäljningsindustrin.

 • 6 månaders undervisning
 • 6 månader tillägnad Capstone-projektet
 • 1 vecka tillägnad Bootcamp i Barcelona eller Rom
 • Soft Skills-program
 • Seminarier och evenemang

Läge för närvaro - lördag, från 10:00 till 17:00.

fördelar

 • Internationell studietur: Bootcamp i Barcelona eller New York
 • Program för mjuk kompetens
 • Forskningsmetoder för affärsverkstad
 • Stöd för boende med dedikerade leverantörer
 • Internationellt ID-kort för studenter - ISIC
 • Karriärtjänster

innehåll

 • Ledaregenskaper

Den första delen av Rome Business School Master i marknadsföring och försäljning erbjuder dig en fullständig förberedelse för marknadsföringssektorn och en översikt över de avgörande aspekterna av andra relaterade områden, vilket initialt ger en översikt över den bredare förvaltningsvärlden.

 • Specialistfärdigheter

Utvecklar de färdigheter som krävs för att möta och förbättra nya behov inom olika områden för ledning och ledning. Lär dig hur implementeringen av nya marknads- och konsumentorienterade operativa ledningssystem sker, analysera alla ämnen och specifika aspekter av marknadsföring och försäljning.

 • Innovativt och hållbart ledarskap

Upptäck bästa praxis inom innovation och ledarskap och hur de kan tillämpas effektivt inom marknadsförings- och försäljningssektorn.

 • Capstone Project: Marketing & Sales Plan

Ett gruppprojekt som syftar till att utveckla en marknadsförings- och försäljningsplan för ett befintligt eller fiktivt företag inom sektorn. Alla team styrs av den inledande fasen av projektet.

professorer

Kurserna i Rome Business School Master i marknadsföring och försäljningsledare undervisas av högt utvalda lärare med internationell status, som kommer från en mängd olika operativa och professionella sammanhang, från reklam till kommersiellt, från entreprenörskap till digitalt; utbildningsmetoden är praktikorienterad för att överföra färdigheter som verkligen är användbara för studentens professionella utveckling.

Karriärtjänster

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi genom en resa med självreflektion, utforskning och resultat. Detta program är utformat för att hjälpa dig hitta praktikplatser eller positioner i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till registrerade elever:

 • Individuellt professionellt konsultmöte
 • Den officiella Rome Business School Karriärportalen
 • Professionella workshops
 • Webinar för företagare
 • Talent Focus av Rome Business School

placering

I slutet av magistern fick 96% av studenterna en praktikplats i internationellt kända företag. Några av våra professionella partners:

127246_romebusinessschool_partners.png

Internationella bootcamps

Förfina dina entreprenörskunskaper och testa dem med den ultimata utmaningen: den exklusiva Rome Business School Bootcamps i Barcelona och New York, organiserad i samarbete med EAE Business School och med Pace University. Två fantastiska städer i spetsen för innovation och bland de mest produktiva ekosystemen. Ett avancerat program designat för att möta ansikte mot ansikte med realistiska affärsscenarier för att lösa och ge dig en praktisk inlärningsmetod och kompetensutveckling. Allt med professionellt stöd från handledare från utmärkta företag!

Antagningsprocess

Rome Business School arbetar hårt för att upprätthålla de högsta kvalitetsstandarderna i de erbjudna programmen. Det är därför som alla garanterade studenter måste genomgå och framgångsrikt klara ett urvalsförfarande strukturerat enligt följande för att garantera kandidaternas lämplighet.

127243_admission_romebusinessschool.png

Antagningsprocessen har som syfte att verifiera kandidatens lämplighet att delta i Mästaren. Kandidatens akademiska historia, tidigare erfarenhet av ämnen som behandlas i masterprogrammet och personlig motivation kommer att utvärderas. När den har skickats kommer ansökan att utvärderas av Rome Business School akademiska kommitté. För att garantera kandidatens lämplighet är det viktigt att denna överlämnar all nödvändig dokumentation.

Stipendier och betalning

n baserat på personlig profil, erfarenhet och beprövad motivation kommer kandidaten att kunna få ett stipendium med delvis täckning (upp till 30%) av deltagaravgiften. Behörigheten för stipendier kommer att bedömas av den akademiska kommittén i Rome Business School under granskningen av ansökan.

Betalningen av deltagaravgiften på 6 800 euro kan göras på följande sätt:

 • i dell
 • Unik lösning (det här alternativet garanterar 10% rabatt på det totala beloppet)

Välj din framtid nu!

Om du letar efter avancerad utbildning av hög kvalitet, möjligheter till kompetensutveckling, nya sätt att utöka ditt professionella nätverk och komma i kontakt med elitproffs har vi exakt Mästaren för dig. Från och med nu beror det allt på dig! Din beslutsamhet och din vilja att lära sig och experimentera med nya tankesätt är allt du behöver för att få ut det mesta av en av våra mästare och börja gå vägen till framgång i din karriär.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre