Företagsekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

mål

Corporate Finance, som utvecklats i det aktuella sammanhanget av företagsledning, har bildat en särskild verktyg för att skapa företagets värde.

Den Civilingenjör i Corporate Finance syftar till att ge specialiserad utbildning, högt kvalificerade inom området corporate ekonomisk förvaltning. Den presenterar en övervägande yrkesutbildning, där den betonar teknisk / vetenskaplig kunskap och dess praktiska tillämpning, som syftar till att tillgodose behoven hos dem som söker en karriär inom finansiell förvaltning av företag, liksom dem som redan arbetar och vill förbättra sina kunskaper .

karriär~~POS=TRUNC

Den Civilingenjör i Corporate Finance erbjuder professionell kompetens för att utföra finansfunktionen i organisationer, i synnerhet för att utöva finansiell planering, utarbetande av strategiska planer, riskplanering, resurs rationalisering, omstrukturering av företag och internationell ekonomisk förvaltning.

mottagare

Enligt artikel 17 i lagdekret 74/2006 uppdaterad genom lagdekret nr 107/2008 av den 25 juni kan ansöka om tillgång till cykeln av studier som leder till graden av Master i Corporate Finance till:

  • Innehavare av en examen eller motsvarande;
  • Innehavare av en utländsk akademisk examen ges efter en 1: a cykel av undersökningar som enligt Bologna principerna av en stat som ansluter sig till denna process;
  • Innehavare av en utländsk akademisk examen som erkänts uppfylla målen i en grad av den tekniska-vetenskapliga råd School of Industrial Studies och Management (ESEIG);
  • Innehavare av en akademisk, vetenskaplig och professionell läroplan som är erkänt som styrker förmågan att genomföra denna cykel av studier av vetenskapliga och tekniska råd ESEIG. "

regim

After work OBS: Kursen, men samordnas av ISCAP sker i byn anläggningar Conde Polytechnic Porto, efter arbetstid, ca 12 timmar i veckan.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências e ... Läs mer

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências empresariais. Läs mindre