Första nivå mästare i yacht design

Allmänt

Programbeskrivning

Befälhavaren syftar till att tillhandahålla teknisk och normativ information som behövs för att lära sig projektprocessen, en båt med extrem frihet och projektförtroende. Undersökningen av skrovvattenledningar, konstruktioner och röranläggningar och inbyggda system gör det möjligt att planera från och med början sin lämpliga positionering, vilket ger chansen att skaffa sig en grundläggande professionalism för att uttrycka sig fritt i design och stil.

Befälhavaren är avsedd för akademiker och examen i arkitektur, teknik, design och innehavare av ett examensbevis i Design Skolor. Dessutom är det lämpligt att ha en bra kunskap om CAD-program. Lärare är sammansatta av Arkitekter, Designers och högprofilerade Naval Architects och Marine Engineers som faktiskt arbetar och samarbetar med de viktigaste nationella och internationella varven. Vi valde medvetet unga och dynamiska människor som inte kunde ge teoretiska men konkreta erfarenheter från varvets arbete.

Lärdomar om teori kommer att kombineras med workshops som leder från koncept till utbyggnad av projektet i varje detalj tills utveckling av konstruktiva fullskaliga ritningar.

Befälhavaren består av teoretiska läror av metodik och köl och modellering av kuvert och i tekniska lektioner i laboratorium där studenterna omedelbart startar yachtsdesignen. Lärarna kommer att verifiera tillståndet för varje enskilt projekt Dessutom kommer företag och produktionsvarv att vara närvarande för att ge sitt konto och erfarenhet som integration

Kursens kurs

Kursen är strukturerad med en total varaktighet på 13 månader, den didaktiska aktiviteten förenas med guidade turer till företag och platser och med en scen, som alla organiseras av ISAD.

Tränare: Intensiv kurs av modellering NURBS med rhinoceros och rendering.

Navalarkitektur och föreskrifter: I denna fas möter studenterna tekniska funktionella problem och regler som kommer att ligga till grund för det framtida arbetet: vattenlinje, strukturer och förfrågningar från konstruktion av fartygsregistret. Regler och ergonomisk design i fasthållna utrymmen: systemanläggningar och utrustning, konstruktiva tekniker och snabb prototypning.

Planering och design: Material och konstruktiva inomhus / inomhusteknik, interiörer som stöder strukturer och skrovanslutningar och montering. System av flyttbara paneler för system, inredning Design och exteriör design. Dessutom kommer alla båtens typer och design typologier att behandlas.

Skede: I slutet av kursen kommer en praktik på 3/6 månader att ges till varje elev på institut och varv som har arbetat eller producting på området under många år, för att slutföra mästaren genom att använda lektioner direkt i varvet.

Yatch Design

Stipendier

Grundnivå Master i Yacht Design - AA 2017/2018

Ackrediterad av EABHES - European Accreditation Board of Higher Education Schools Tillhandahållande av N.2 stipendier av studieavgift för italienska och utländska studenter:

 • Italienska och EU-studenter: N.1 stipendium med delstäckning motsvarande 50% för totalt belopp på € 5 825,00 av studieavgift på € 11 650,00 (EABHES-ackreditering och skatteexamen exkluderad)
 • NON-EU-studenter: N.1 stipendium med delad täckning motsvarande 50% för totalt belopp på € 6,225,00 av studieavgift på € 12.450,00 (EABHES-ackreditering och skatteexamen utesluten)

Befälhavaren kommer att äga rum från 6 november 2017 till 27 juli 2018, obligatorisk närvaro från måndag till fredag ​​från 14:00 till 17:00 på ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design. Utbildningsprogrammet omfattar en heltid praktik i de mest prestigefyllda studierna och varven. Befälhavaren kommer att hållas av lärare och yrkesverksamma på fältet enligt detaljerna i programmet som publiceras på hemsidan www.isad.it.

Krav på deltagande i urvalet

Deltagande i tävlingen är öppen för kandidater som inte har andra stipendier och uppfyller följande krav:

 • Akademiker i arkitektur, design och byggnadsteknik (3 år)
 • Akademiker i arkitektur, design och byggnadsteknik (5 år)
 • Innehavare av kandidatexamen i Designskolor
 • Yrkesverksamma med bevisad yrkeserfarenhet (minst 3 år)

Dokument som ska skickas

 • Deltagande formulär fyllt i fullständigt
 • Brev av syfte
 • Curriculum vitae med en kort personlig profil
 • Portfölj i A4-format med max 10 sidor som illustrerar projektet fungerar under universitetsvägen
 • Examen / examensbevis med överföring av krediter och slutavhandling General Point Average (GPA)
 • Deklaration som anger att studenten inte har något annat stipendium

Tidsgränser

Valet för deltagande i stipendierna kommer att ske baserat på utvärdering av läroplaner, portfölj och examen / examensbevis med överföring av krediter och avhandlingens generella poängmedelvärde (GPA). Dessa dokument måste skickas till coordinamento@isad.it senast fredagen den 15 september 2017.

Utvärdering och urval av vinnare

Resultaten kommer att meddelas inom 26 september 2017.

Kandidater har 48 timmar att acceptera stipendiet skickar ett mail till coordinamento@isad.it. Från godkännandet har vinnaren 5 dagar att ansöka om kursen och skicka en kopia av betalningen för inskriptionsskatten på € 3,150,00 inkl moms.

Om vinnaren inte kommer att acceptera stipendiet eller om vinnaren inte skickar ansökan före den planerade tiden kommer stipendiet att betraktas som vägran och kommissionen kan tilldela den till en annan kandidat.

Observera Vänligen se de relaterade studieavgifterna och betalningsplanen.

Yacht Design
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

ISAD has the purpose to offer a high quality vocational education in the field of Architecture and Design. After more than 30 years of experience, the Institute is involved in a constant evolution and ... Läs mer

ISAD has the purpose to offer a high quality vocational education in the field of Architecture and Design. After more than 30 years of experience, the Institute is involved in a constant evolution and changing process which allows it to bring up to date whether the address of the didactics or the teachers who are presently young professionals actively engaged either in the freelance profession or into the critical or editorial field. Läs mindre