Global Executive Masters i ekonomisk förvaltning

Allmänt

Programbeskrivning

Den School of Management som tänker och bor i framtiden.

Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE, School of Management) har anslutit sig till GEMFM GLOBAL INC, ett program som har utformats och utvecklats av finans professorer med lång erfarenhet av fortbildning, i nära samarbete med finansiella proffs och utbildningsexperter. Den Executive Masters i Financial Management program tillgodoser behoven hos de 'nya' finansiella världen genom att fokusera på kärnfunktioner: en internationell inriktning, fördjupad finansiell kompetens och ledningskompetens och analytisk förmåga avgörande för en föränderlig miljö. Programmet uppmärksammar personliga ledaregenskaper av den finansiella professionella, betonar både effektivitet (få saker gjorda) och ansvar (effekt).

The GEM FM-programmet kombinerar finansiell teori med dess tillämpning i praktiken.

Genom att förstå teorin bakom finansiella verktyg, den GEMFM programmet gör det möjligt för deltagarna att fatta bättre, välinformerade beslut ekonomiska problem.

Den GEMFM / IESDE Global Executive Masters i Financial Management omfattar ett enastående program för att hålla koll med den senaste utvecklingen inom den ekonomiska förvaltningen för antingen yrkesverksamma inom finans och affärs- och eller chefer från andra kompetensområden.

Den Global Executive Masters i Financial Management erbjuds av IESDE i samband med GEMFM Global Inc., och studenter kommer att ha tillgång till GEMFM globala alumninätverk samt omfattande IESDE alumninätverk.

VARFÖR VÄLJA GEMFM?

Lärande i GEMFM programmet skiljer sig från traditionella universitets lärande. Utformats för att maximera kunskapsdelning, dialogdrivna lektioner engagera dig i tvärkulturella diskussioner med lärare och kamrater. Undervisningsmetoder inkluderar workshops, fallstudier och båda lagen samt självständigt arbete.

Program Merit & Excellence

Innehållet i GEMFM programmet uppfyller internationella normer för liknande program på internationellt erkända och mycket rankning universitet och handelshögskolor. IESDE School of Management samarbetar med ett nätverk av skolor som erbjuder mycket likartade masterprogram.

Detta program är en del av en periodisk ackrediteringssystem och överenskommelser om utbyte av studenter och personal mellan program och en gemensam alumner grupp. Under andra hälften av 2016, kommer ett team av tre internationellt respekterade finansprofessorer väcka ackreditering besök IESDE. Dessa besök kommer att upprepas med jämna mellanrum för att säkerställa optimal kvalitetskontroll av programmet.

Fakulteten i programmet har noga utvalda utifrån fyra kriterier:

a) gedigen akademisk bakgrund b) vara inspirerande lärare c) Att praktisk relevans d) Professional leverans Alla GEMFM lärare har rekryterats från världsklass universitet och skolor, vilket ger en rik mångfald av innehåll och perspektiv. Samtliga lärare har valts ut på grund av sin akademiska bakgrund, undervisning och mentorskap förmåga, erfarenhet i praktiken och professionell attityd. Gruppen av lärare för denna utgåva av programmet kommer från ett brett spektrum av länder på fyra olika kontinenter.

Kandidater för deltagande i programmet lämnas genom en seriös urvalsprocess. Enbart deltagarnas kvalifikationer beaktas; inga kompromisser kommer att göras för att få 'full klass'.

Eleverna utvärdera varenda modul av programmet, dess didaktiska aspekter och lärarna. Resultatet av denna feedback är ingång för en kontinuerlig förbättring av programmet.

Ekonomisk förvaltning för dagens och morgondagens

Efter en serie av finansiella kriser, finansvärlden är och bör förändras. Samtidigt, det förblir global, dynamisk och komplex. Därför GEMFM fast baserat på vad den akademiska världen har erbjudit sig att den ekonomiska förvaltningen under de senaste decennierna. Men den gör det med full hänsyn tagen till praktiken, bland annat mot bakgrund av ekonomisk förvaltning och även betydelsen av själva mänskligt beteende.

Den GEMFM fokuserar på verkliga ekonomisk förvaltning problem som måste utredas och lösas. Det uppskattar kraften av akademiska resultat, men betalar också uppmärksamma begränsningar av dessa resultat. Det lär ut hur man titta bakom siffrorna, hur man uppmärksamma inom ramen för ekonomisk förvaltning (efterlevnad, styrning, företagens ansvar) och visar hur viktigt det är beteendet hos chefen och andra intressenter inom chefs processen.

De viktigaste frågorna i GEMFM är corporate ekonomisk förvaltning, investeringar och finansmarknaden. Dessa ämnen närmade sig med en flerdimensionell och interaktiv fokus, bland annat som ledarskap och beslutsfattande ämnen att överbrygga klyftan mellan teori och praktik.

Många ledande mästare i finansiella studenter lednings passa på att också förbereda sig för CFA-examen under programmet.

global

Gruppen av lärare för denna utgåva av programmet kommer från ett brett spektrum av länder på fyra olika kontinenter.

I GEMFM programmet ingår en studieresa till New York City, med besök på finansinstitut och andra viktiga aktörer i den finansiella sektorn.

Deltagarna i GEMFM kommer att ha möjlighet att utbyta med partnerskolor inom den GEMFM nätverk av skolor på olika platser i världen.

Nätverk

Den GEMFM är en Executive Master program för yrkesverksamma, vilket möjliggör nätverkande och högkvalitativ klass diskussioner. Genom det internationella nätverket, kan deltagarna också ansluta till studenter och alumner från andra Executive Master i ekonomisk förvaltning program utomlands.

 1. Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE) positionerar sig som en referens handelshögskola i Latinamerika.
 • Under 2012 tecknades ett samarbetsavtal med INCAE, den bästa handelshögskola i Latinamerika (enligt América Economía MBA Ranking 2013), i syfte att skriva tillsammans fallstudier på företag från denna region.
 • År 2014 blev IESDE valt RSM att leverera sina verkställande Masters i Financial Management Program (XFM) i Mexiko.
 • År 2015 var IESDE s EMBA anses vara en av de 10 bästa akademiska program i Mexiko (enligt Expansion EMBA Ranking 2015).

IESDE School of Management samarbetar också med Harvard Business School och UPAEP genom Microeconomics av ​​konkurrenskraft Course (MOC) 3. GEMFM är ett internationellt program där 80% av klasserna undervisas personligen av världskända lärare och resten av mexikanska finansiella experter. Det ger en global och nuvarande finansiella vision, förutom mexikanska kontextuella ämnen. PROGRAMMET:

 • Väger corporate finance, investeringar och finansmarknaderna. Dessa tre områden instrueras med en flerdimensionell och interaktiv fokus, att överbrygga klyftan mellan teori och praktik.
 • Ger en bred riskperspektiv, inte bara ur ekonomisk synvinkel.
 • Erbjuder en ledning och systemisk finansiell synvinkel. Förutom ekonomiska ämnen det innehåller ledning och styrning ämnen (ledarskap, beslutsfattande).
 • Innehåller relevanta finansiella ämnen för Mexiko, såsom ny finansiell reglering och finansmarknader och institutioner i Mexiko.
 • Ger grundläggande förberedelse för CFA certifiering.
 1. GEM-FM ger möjlighet att studera en verkställande Masters i finans program i Mexiko, utan att offra arbete och familjeliv. Det är en 18 månaders program lärde en gång i månaden under en oavbruten tre dagars period -Wednesday att fredag-.

 2. Det är en verkställande masterprogram för personer med tidigare arbetserfarenhet, som gör det möjligt för nätverk och hög kvalitet klass diskussioner.

 3. I GEMFM programmet ingår en studieresa till New York City, med besök på finansinstitut och andra viktiga aktörer i den finansiella sektorn.

 4. GEMFM erbjuder prestige att ha en verkställande Masters utfärdats av IESDE och backas upp av GEMFM Global Inc.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Founded in 1993 in Puebla, Mexico, Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE) is positioning itself as a reference business school in Latin America. Established to develop profe ... Läs mer

Founded in 1993 in Puebla, Mexico, Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE) is positioning itself as a reference business school in Latin America. Established to develop professional skills among executives and to train top management leaders. Läs mindre