Läs den officiella beskrivningen

Att starta din karriärväg i ett konkurrenskraftigt affärssammanhang kräver inte bara kunskap och praktisk erfarenhet utan också en bred global syn på de senaste trenderna i näringslivet. I en tid av exponentiell förändring måste unga yrkesverksamma trivas i de mest komplexa och osäkra omständigheterna. Förändringen är global, och det är också de utmaningar som professionella måste ta itu med dagligen.

Oavsett vilken akademisk bakgrund du kan vara, blir en robust affärssätt som en viktig faktor i din karriärutveckling. Affärsmöjligheter och karriärutveckling kommer att bero på hur du ser världen och hur snabbt och strategiskt tänkande du tar hand om.

EGADE Master i Business Management är ett intensivt program som är utformat för yrkesverksamma inom den tidiga branschen och börjar med en hög tillväxt karriärväg.

Förvärva företagskompetensen och stärka karaktären av smart, samarbetande ledarskap för att ställa nya regler i globala affärsscenarier.

Ta de första stegen i en exponentiell karriär och omdefiniera dina mål i en global, mångsidig och utmanande miljö i Latinamerikas ledande företagsskola.

 • Format: Heltid
 • Varaktighet: 1 år
 • Plats: Monterrey
 • Programtillträde: Öppet för antagning
 • Nästa programintag: september 2018
 • Språket engelska
 • Professionell erfarenhet: Unga yrkesverksamma eller nyutexaminerade med 0-2 års heltidsarbetslivserfarenhet
 • Anpassningsalternativ: Global Immersion Study, internationella utbyten, globala praktikplatser, alternativ för två grader

En transformations- och integrerad lärandeupplevelse

Upplev en gemensam, praktisk miljö där du kan arbeta tillsammans med en mångfaldig grupp av dynamiska och starkmotiverade kamrater. Accelerera dina affärer och ledningskompetenser genom ett årslångt företags omvandlingsprojekt med en ledande global organisation.

I slutet av 12-månadersprogrammet kommer du att vara utrustad att delta och delta i högpresterande lag i globala organisationer.

Accelerera dina karriärutsikter

Master i Business Management Program ger dig en konkurrensfördel för att lyckas i din karriär och öka dina framtidsutsikter nu och i framtiden. EGADE Business School främjar ledarskap som en katalysator för förändring och som en sann professionell och personlig omvandling. Resurser som tillhandahålls för att förbättra denna omvandling inkluderar:

Talent Development Program

360 ° ledarskapsbedömning syftar till att diagnostisera och utveckla dina kompetenser för att öka din konkurrenskraft i en mer krävande affärsmiljö.

Karriärtjänster

Karriärvägledning tar din professionella karriär till nästa nivå och underlättar rekryterares tillgång till profiler som passar bättre efter dina behov.

Executive Coaching

Executive coaching sessioner hjälper dig att utveckla och förbättra dina chefsfärdigheter. En coachning ökar produktiviteten, förbättrar prestanda, hanterbarhet och tidsanvändning. Det inkluderar deltagande i workshops om personlig branding, intervjuer, resume och brevskrivning, hissläge, förhandlingar, arbetssökverktyg och bedömning av rekryteringsprocesser.

Real-World Learning

Under 12 månader kommer detta program att ge dig en djupdykning i en global organisation. Genom EGADE Corporate Alliance Program är studentgrupper tilldelade en ledande global organisation. Dessa grupper kommer att fördjupas i en affärstransformationsutmaning som kommer att vara aktuell och hög prioritet för företaget. Inbäddad i organisationen över 12 månader, kommer denna praktikperiod att göra det möjligt för dig att förstå utmaningen från insidan och ge trovärdiga, användbara lösningar för organisationen och på samma sätt diversifiera dina färdigheter. Du får också möjlighet att utveckla långsiktiga relationer för att stödja dina bredare karriärmål.

Praktisk erfarenhet

Sätt dina färdigheter i praktiken och få praktiska erfarenheter genom att arbeta med verkliga projekt. Du och dina kamrater kommer att styras genom inlärningsprocessen av olika facilitators som företags mentorer, expertfakultet tränare och teamledare. Projektbaserad lärande (PBL) -modell ger dig möjlighet att arbeta på ett projekt som tilldelats av EGADE Business School . För att lära sig genom att göra, blir du en aktiv lärare som arbetar konstruktivt, kreativt, autonomt.

Kompetenser för ledande transformation

Konsolidera de färdigheter som kommer att starta dina karriärer som systemisk, kritisk, kreativ och designtänkande, problemlösning, effektiv kommunikation, mångkulturell förhandling, social inlärning, innovation, entreprenörskap, med en global vision och en digital mentalitet.

Innovativ lärande modell

Utveckla dina färdigheter genom ett dynamiskt blandat inlärningsformat som kombinerar synkron och asynkron grupparbete i workshops med störande teknik som möjliggör e-learning-tillvägagångssätt som webinars, affärssimulatorer och interaktiva falldiskussioner.

En verkligt global upplevelse

Utöka din globala erfarenhet genom att delta i Master i Business Management Global Immersion Week på en EGADE: s handelshögskolor inom Global Network for Advanced Management (GNAM), ett nätverk av 32 prestigefyllda internationella företagshögskolor. Anslut med dina kamrater från andra håll i nätverket, turnera lokala företag och träffa experter med fokus på nuvarande affärsproblem.

Global Networking

Du kommer att få nätverksmöjligheter för att förbättra dina karriärmöjligheter. Bygg ett kraftfullt globalt nätverk av strategiska kontakter genom alumniorganisationen och koppla globalt med MBA-studenter och alumner från 32 prestigefyllda internationella företagsskolor på fem kontinenter genom EGADE Business School medlemskap i Global Network for Advanced Management.

ADMISSIONS

EGADE Business School söker begåvade och potentiella sökande med potential att utveckla kompetenser, karaktär och vision som behövs för att leda affärstransformation.

UPPLYSNINGSKRAV

 • Minsta arbetslivserfarenhet: Unga yrkesverksamma eller nyutexaminerade med 0-2 års heltidsarbetserfarenhet
 • Åldersram: 22-25
 • Utbildning: Universitetsexamen
 • Minsta / genomsnittliga GMAT: 550/600
 • Övriga särskilda krav:
  • Anmälan Ansökningsblankett
  • Inträdesprestation (PAEP eller motsvarande)
  • Två rekommendationsbrev (professionell eller akademisk)
  • Uppdaterad Curriculum Vitae
  • Officiell dokumentation
  • Engelska språkkompetenspoäng (TOEFL eller motsvarande)
  • Uttalande av syfte (avsiktsbrev)
  • Intervju med programdirektören eller fakultetsmedlem
Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från EGADE Business School »

Senast uppdaterad August 29, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juli 2019
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum