Integrerad Master i arkitektur

Allmänt

Programbeskrivning

Den Plan Mästaren studie i arkitektur från portugisisktalande universitetet i Porto följer rekommendationerna i utbildnings stadgan i arkitektur Domän gemensamt program för UIA (stadgan för arkitektutbildningen) och Unesco.

Master i arkitektur styrs av en hög interaktion mellan praktik och undervisning, genom: - grundat forskning i praktiken av projektet; - Konstruktionsmetoder samt relaterade ämnen; - Till projektet som en syntes av de kunskaper som förvärvats och som en central del av arkitekt utbildning.

mål

Arkitekturen är ett tvärvetenskapligt område som omfattar flera delar: humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap, teknik och kreativ konst. Sådan utbildning bör betraktas som ett uttryck för en inställning att konceptualisera, samordna och genomföra ett verk rotad i den humanistiska traditionen.

Det huvudsakliga syftet med kursen är att utbilda generalister arkitekter som kan lösa eventuella motsättningar mellan olika krav, samhällets behov och miljön och omvandlingen av territoriet i alla dess aspekter och geografiska ramar.

Kunskap, förmågor och färdigheter som förvärvas

Arkitektur Kursen syftar till att ge studenterna en rad färdigheter som förvärvats inom åtgärder på den byggda miljön och den fysiska planeringen. Därför är det syftet med portugisisktalande universitetet i Porto förbereda yrkesverksamma kunna förbereda studier, planer och arkitektoniska projekt; att samordna förvaltningen och inriktningen av verk; att planera och utvärdera aktiviteter rapporteras till området för arkitektur och urbanism, och att bedriva forskning inom teorin, historia och praktik arkitektur.

framtida studier

Master i arkitektur består av två cykler. Studenter som fullföljer arkitektur kurs vid portugisisktalande universitetet i Porto, slutföra den 2: a cykeln, kan anmäla sig till kurser på forskarnivå. fortfarande kan studenter från andra universitet ansluta sig till 2: a cykeln (Advanced Arkitektur Studies) denna kurs i portugisisktalande universitetet i Porto, efter att ha avslutat den 1: a cykeln (examen i arkitektur i allmänna studier) vid universitetet som kommer ifrån.

karriär~~POS=TRUNC

Öppna yrkesverksamhet är alla de som gäller domäner, kunskap och universum på bruket av arkitektur, stadsbyggnad, planering och stadsförvaltning, vetenskaplig forskning och undervisning.

Således, som arbetstillfällen är:

  • yrkespraktik som en arkitekt i liberal regim;
  • Yrkespraktik som en arkitekt i privata institutioner och byggföretag;
  • centrala och lokala offentliga förvaltningen (kommuner, offentliga institutioner och lokala tekniska kontor);
  • Vetenskaplig forskning och undervisning.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Un ... Läs mer

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Universidade Lusófona do Porto. Läs mindre