International Business

Allmänt

Programbeskrivning

International Business


Läroplanen är utvecklat i enlighet med utbildningsnivån i den federala byrån för utbildning och är ackrediterat av Europeiska rådet för Business - Utbildning och International Association of University x verksamheten - skolor.

&nbsp

Syftet med programmet "International Business" är utarbetandet av högt kvalificerade chefer till snabbväxande ryska och internationella företag inom området för modern förvaltning, med stark analytisk, forskning och ledarskap E egenskaper och färdigheter i lagarbete.

&nbsp

Utbildning Programmet ger studenter lära sig mer om de senaste modellerna och trenderna inom internationell affärsverksamhet och skaffa sig färdigheter för deras praktiska användning.

&nbsp

Utexaminerade förvärva kompetens för ledning av företag i ett internationellt sammanhang: i upprättandet av yttre förbindelser och ömsesidigt fördelaktigt samarbete och samverkan med internationella partner.

&nbsp

Graduate Institutioner: International Business International Graduate School of Business

Senast uppdaterad Sep 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre