Kandidatexamen

Allmänt

Programbeskrivning

Kandidatexamen

Redovisningsprogrammet på Rocky Mountain College är utformat för att förbereda studenter för karriär inom offentlig, offentlig, ideell eller industriell redovisning. Programmet är utformat så att studenterna kan bygga vidare på färdigheter och kunskaper som utvecklats genom grundutbildningar för att bli skickliga, professionella revisorer på grundnivå efter examen. Läroplanen är baserad på AICPA-kärnkompetensen och förbereder studenterna att sitta för den certifierade revisorns examen. Programmet består i sin helhet av både grundutbildning och doktorandutbildning, vilket i slutändan leder till civilingenjörsexamen.

Studenter som ingår i redovisningsprogrammet som kandidatexamen från en annan institution än Rocky Mountain College måste bara uppfylla mästarens redovisningskrav och kommer endast att utexamera med civilingenjörsexamen. Dessa studenter bör samråda med sin akademiska rådgivare för att säkerställa att deras akademiska förberedelse totalt sett gör dem berättigade till CPA-tentamen. Beroende på studentens akademiska bakgrund kan ytterligare kurser vara nödvändiga för att bli berättigad till CPA-tentamen.

Varför RMC för redovisning?

Redovisningsprogrammet på Rocky Mountain College strävar efter att förbereda akademiker för karriärer som revisorer i offentlig redovisning, privat industri och regering genom att göra det möjligt för studenterna att:

 • Utveckla teknisk kompetens
 • Erkänna revisorns roll i en organisation;
 • Hålla sig i enlighet med godkända professionella etiska normer och principer och
 • Skapa värde för organisationer och samhälle i stort.

En bokföring från Rocky Mountain College ger en unik och utmanande upplevelse. Precis som alla program på RMC, är redovisningsprogrammet grundat i den liberala konsten, och du kommer att göra examen från RMC som en helt utbildad person, snarare än en individ som endast har utbildats på ett visst område. Vårt praktikprogram kommer emellertid ge dig värdefull praktisk erfarenhet av redovisning och är säker på att bokföringsplanen förbereder dig bra för arbetslivet. På RMC ger kombinationen av liberal konst och professionell förberedelse verkligen det bästa av båda världarna.

Curriculum

Bokföringsprogrammet består av tre olika alternativ: en högskoleexamen i ledarskapsredovisning, ett 3: 2-program som består av en affärsledning, följd av redovisningskunskap och en fristående redovisningskandidat. Studenter som är intresserade av att erhålla licens som certifierad revisor (CPA) bör fortsätta med en av befälhavarnas redovisningsmöjligheter. 3: 2-programmet är utformat för de studenter som inte redan har en grundutbildning, och det fristående redovisningsprogrammet är för de sökande som redan har en grundutbildning på ett annat område än redovisning.

Befälhavaren av redovisningskurser erbjuds i en fyra-terminssekvens, vilket gör programmet idealiskt för första gången förskola och grundutbildning. Studenterna borde inte ha några problem med att fylla kraven för redovisningskandidat, förutsatt att de har identifierat redovisning som sitt avsedda studieområde i början av juniorsåret.

För de studenter som är intresserade av karriär utanför offentlig redovisning, är den ledande bokföringen stora ett idealiskt sätt att skaffa en redovisningskurs med ett internt ledarperspektiv. Efter avslutad major är studenterna kvalificerade att sitta för den certifierade chefsrevisorn examen.

Kan inte bestämma vilken typ av redovisningssgrad du föredrar? Tja, det är inget problem eftersom kurser som krävs i de två alternativen är desamma till början av ditt seniorår. Du behöver inte bestämma just nu vilket alternativ som passar dig.

Traditionell Graduate Entrance

Studenter som ingår i redovisningsprogrammet som kandidatexamen från en annan institution än Rocky Mountain College måste bara uppfylla mästarens redovisningskrav och kommer endast att utexamera med civilingenjörsexamen. Dessa studenter bör samråda med sin akademiska rådgivare för att säkerställa att deras akademiska förberedelse totalt sett gör dem berättigade till CPA-tentamen. Beroende på studentens akademiska bakgrund kan ytterligare kurser vara nödvändiga för att bli berättigad till CPA-tentamen. Sökande till det program som innehar grundutbildning kommer att betraktas för antagning baserat på följande:

 • Besittning av en intjänade kandidatexamen från en regionalt ackrediterad institution. Kandidatets huvudområde måste vara ett annat fält än redovisning.
 • Kumulativ grundnivå GPA på 3,00 eller högre.
 • Avslutande av följande åtta förkunskapskurser (den kumulativa GPA för kurser måste vara 3,00 eller högre):
 1. ACC 210: Grunderna för redovisning (eller motsvarande)
 2. ACC 351: Intermediate Accounting I (eller motsvarande)
 3. ACC 352: Intermediate Accounting II (eller motsvarande)
 4. BSA 311: Finansprinciper (eller motsvarande)
 5. ECO 205: Ekonomiska principer (eller motsvarande)
 6. MAT 210: Sannolikhet och statistik (eller motsvarande)
 7. ACC 323: Beskattning av individer (eller motsvarande)
 8. ACC 309: Chefsredovisning (eller motsvarande)
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and ... Läs mer

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and most economically vibrant city. Rocky Mountain College is historically related to the United Church of Christ, the United Methodist Church, and the Presbyterian Church (USA) – denominations traditionally committed to the pursuit of knowledge, religious tolerance, and free inquiry and to such values as service, community, and character. Läs mindre