Lärarexamen i småbarnsfostran

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Lärarexamen i Early Childhood Education

Master of Education programmet, med inriktning på småbarnsfostran, är utformad för att ge avancerade kurser i ämnen som är specifika för att arbeta med unga barn, födelse genom årskurs tre. The Master of Education examen med Early Childhood inriktning antar en stark, aktuella bakgrunds i principerna för småbarnsfostran, barns tillväxt och utveckling, läroplan, undervisningsstrategier, bedömning, som arbetar med familjer och samhället och påverkansarbete. Graden är inte utformad för att ge kurser för certifiering i småbarnsfostran.

Förkunskapskrav

Varje sökande måste ha en kandidatexamen från ett regionalt ackrediterade USA lärosäte eller fyra års motsvarande heltid college arbete från ett ackrediterat utländskt institut.

Den (GPA) lägsta grund medeltalet krävs för tillträde är 3.00 på en 4,00 skala. Studenter med en GPA mellan 2,75 och 3,0 kan komma ifråga för antagning om de ger en acceptabel GRE eller GMAT poäng fattas inom de senaste fem åren av ansökningsdatum, eller träffa andra krav per programansvarig gottfinnande. I vissa fall provanställning status kan beviljas dem som inte uppfyller minimitillträdeskrav. Även entrén provresultat i sig inte utgöra den enda eller avgörande kriteriet för att bevilja eller neka tillträde till någon student kommer varje program som använder provresultat betrakta dem, i kombination med andra kriterier, som en viktig del av kraven för att bevilja fullt tillträde .

Sökande som innehar en magisterexamen är inte skyldiga att lämna poäng på GRE eller GMAT.

Antagning kan återkallas om det har beviljats ​​på grundval av väsentligen felaktiga uppgifter eller om utelämnande av relevanta fakta, som om det är känt vid tidpunkten för upptagande, skulle ha resulterat i förnekelse. För att slutföra ansökningsprocessen,
Den sökande skall inge till forskarskolan följande dokument om inte annat anges av politiken:

  • En ansökan om examen antagning.
  • En ansökningsavgift.
  • En officiell utskrift av kandidatexamen i småbarnsfostran, barn- och familjestudier, barns tillväxt och utveckling, eller grundutbildning skickas till forskarskolan av den utfärdande institutionen. Ett annat alternativ är en kandidatexamen från en ackrediterad institution och betydande arbetslivserfarenhet inom småbarnsfostran.
  • En officiell sammanfattning av poängen på lämplighets delar av GRE eller GMAT, beroende på vad som är lämpligt, och om så krävs, skickas direkt till forskarskolan av provningsorganet.
  • Felony prövning och FBI fingeravtryck kontroll.
  • Barnmisshandel och vanvård screening.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Läs mer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Läs mindre
Parkville , Kansas City + 1 Mer Mindre