Livsmedelsvetenskap och näring [magisterkurs]
Nara Women's University
Nyckelinformation
Campus läge
Nara, Japan
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Apr 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Kursen för livsmedelsvetenskap och näring är en integrerad disciplin, där principerna för biologisk och fysikalisk vetenskap används för att studera matens natur och konsumtions- och användningsaspekterna av livsmedel och dess beståndsdelar. Studenter som är inskrivna i detta program uppmuntras att studera ämnen från molekylär nivå till hälso- och miljöfrågor relaterade till mat. Genom de program som erbjuds i kursen Food Science and Nutrition förväntas eleverna förstå näringsämnenas roll för att stödja vitala funktioner eller livsfunktioner, principerna bakom bearbetning och beredning av mat och toxikologi. De ska också få laboratoriediscipliner och tillämpningsförmåga inom bioteknik, toxikologi, mikrobiologi, biokemi och näringsvetenskap. Sådan kunskap och färdigheter förbereder dem för att arbeta inom livsmedelsindustrin inom forskning och utveckling av livsmedelsprodukter och processer, att tjäna i statliga tillsynsmyndigheter som livsmedelsspecialister och hälsorådgivare och att hitta positioner i akademiska institutioner som lärare och forskare. Utexaminerade hittar arbete i livsmedels- och hälsorelaterade industrier och i statliga myndigheter och laboratorier. De som är certifierade som junior- och gymnasielärare hittar positioner i skolorna som lärare i hushållning. Vissa akademiker går in i doktorsexamen. livsmedelsvetenskap, näringsvetenskap och biologisk vetenskap.