mästare i affärsinnovation MBI

Allmänt

Programbeskrivning

Master i Business Innovation MBI

Ackrediterade av: The Universitat Politécnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC)

Undervisningsspråk: spanska

Presentation

Direktionen MBI, har som främsta mål att ge verktyg för entreprenad för att hantera tillväxten av företag baserat på innovation och entreprenörsförmåga. Programmet fokuserar på att skapa större värde för kunden, med hjälp av till exempel ett verktyg som Open Innovation.


Pedagogiken i programmet kombinerar föreläsningar med den strategi och lösning av fall kollektivt, i flera av dem, med deltagande av de verkliga huvudpersonerna.Dessutom använder vi den mest moderna Simulering Business Software och inspelningen av intervention av eleverna för vidare utvärdering, på ett personligt plan, med läraren.


Lärarna i Executive MBI består huvudsakligen av företagsledare och institutioner som kombinerar sin karriär med sin önskan att dela med sig av sina erfarenheter i undervisningen. Särskilt avtalet med Imperial College London, där en grupp av fem professorer undervisar sina klasser i verkställande MBI.


Den verkställande MBI, är på väg mot sitt fjärde år och är tydligt positionerat som en referens för forskarutbildning som kretsar kring innovation.

Brief Executive


Med inskrivningen deltagarna kommer att få en iPad där du kan ladda ner noter och all dokumentation av befälhavaren.

Program
  • Företagsledning
  • Innovation Management
  • Entreprenörskap
  • Ledarskap och Kommunikation
  • Examensarbete: Affärsplan
Krav
Det rekommenderas att ha en högskoleexamen eller högre examen inom teknik, måste deltagarna visa yrkeserfarenhet på minst fem år och har en hög nivå på engelska. Sökande bör fylla i registreringsbegäran, och bifoga ett personligt brev och ett CV.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Innopro är en konsult innovation. Vi är en grupp av experter inom strategi, territoriella och business innovation och entreprenörskap. Vår kunskap om innovation och affärsutveckling bygger på expertis ... Läs mer

Innopro är en konsult innovation. Vi är en grupp av experter inom strategi, territoriella och business innovation och entreprenörskap. Vår kunskap om innovation och affärsutveckling bygger på expertis i vårt team av professionella specialiserade på utformningen och genomförandet av strategier för organisationer. &nbsp Mission &nbsp Innopro: s uppdrag är att främja konkurrenskraft och ekonomisk tillväxt genom att erbjuda innovativa konsulttjänster, projekt på innovativa områden och främja nya innovativa företag. Vision Innopro Consulting vill vara ett riktmärke för en effektiv marknadsföring av innovationer inom vår socioekonomiska miljön. &nbsp Mål Att främja konkurrenskraften hos våra kunder Främja ekonomisk tillväxt i vårt område Njut av våra kunders förtroende Att arbeta med professionalism och lojalitet Bygga verkställande projekt med verklig effekt på våra kunders kärnpunkten Säkerställa kvaliteten på de tjänster som erbjuds Bygg en kärna av kompetens och kvalitet inom innovation i Katalonien. Bakgrund Innopro bakgrund samlar yrkeserfarenhet av sina partners och yrkesverksamma inom ledning av innovativa och höga projekt konsekvens i Katalonien såsom den katalanska Institute of Technology och 22 @ Barcelona. Läs mindre