mästare i offentlig förvaltning

Allmänt

7 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Master i Public Management

Mästaren i Public Management (FUP) är att bidra till bättre fungerande offentlig sektor, organisationer och offentlig-privata partnerskap genom bildandet av människor engagerade i landet och medveten om att uppnåendet av kollektiva mål beror på kvaliteten av design & n tilde eller, genomförande och genomförande av politiken.

&nbsp

Mästaren i Public Management erbjuder rätt kombination av moderna koncept och tekniker inom området ledning och offentliga organisationer politik och processer för att leda, förhandla, hantera konflikter och producera effektiva förändringar i institutioner, genom att bygga konsensus. Detta program betonar ständigt länk som måste finnas mellan det mål-för befolkningens välfärd och hur gör man nödvändigtvis måste kombineras för att generera önskat resultat från finansiella och mänskliga resurser till de miljövillkor som påverkar möjligheter för riktiga omvandling i samhället.

&nbsp

Med examen från detta kommer att bli en examen professionell helhetssyn, utrustade med den expertis och hanteringsverktyg som krävs för att fatta beslut i en miljö av osäkerhet och ständig förändring. Eftersom eleverna att utveckla de personliga färdigheter som krävs för ledarskap och förhandla fram komplexa organisatoriska processer, genomförande och uppföljning av program och tjänster.

&nbsp

&nbsp

Vem är

&nbsp

Detta program är utformat för akademiker från någon disciplin som arbetar eller vill arbeta inom den offentliga sektorn, icke-statliga organisationer eller av socialt ansvar och förbindelser med statliga organ i privata företag.

&nbsp

&nbsp

Varaktighet

&nbsp

Mästaren i Public Management har en löptid på 18 månader, uppdelad på 6 kvartal. Lektionerna hålls på fredagar från 4:30 till 8:30 och lördagar 09:00 till 12:30.

Senast uppdaterad Aug 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management är en privat, ideell organisation som tillhandahåller en offentlig tjänst till alla i samhället och är ob ... Läs mer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management är en privat, ideell organisation som tillhandahåller en offentlig tjänst till alla i samhället och är oberoende av rådande ekonomiska grupper, politiska, religiösa eller statliga. Venezuela strävar efter att erbjuda en skola av internationell prestige, och resten av Latinamerika, en akademisk och intellektuell produktion som förstår dina utmaningar och realiteter ledning. &nbsp Det är en av de fyra skolor av förvaltning och verksamhet i Latinamerika och 34 i världen att ha de tre viktigaste internationella ackrediteringar, som står för kvaliteten på sina akademiska, pedagogiska resultat och intellektuell produktion, enligt de mest krävande kvalitetsstandarder. &nbsp Bland sina strategiska mål för perioden 2009-2015, bland annat: Det ökande antalet deltagare i forskarutbildning och fortbildning. Lönsam ny generation modeller, skapande och spridning av kunskap. Att fördjupa den pedagogiska metoden deltagarens inlärning. Utvecklingen av distinkta undervisning och forskning i internationell och lokal betydelse, särskilt inom området entreprenörskap. Det har närvaro i tre större städer i Venezuela (Caracas, Maracaibo och Valencia), för att möta lokala marknadens behov. Dessutom, genom Foundation for Advanced Studies in Management (EGF), som ligger i kunskapens stad (Panama), stärker sin uppsökande verksamhet och service till Latinamerika. Läs mindre
Caracas , Panama City , Shanghai , Bogotá , paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mer Mindre