mästare i produktionsteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Mästare i Manufacturing Engineering

Den nuvarande globaliseringen erbjuder många möjligheter för arbete i internationella företag och utomlands. Det innebär också att konkurrensen är hårdare och att det är viktigt att vara tillräckligt utbildade. Produktionsteknik är ett av de starkaste områdena Högskolan Väst och i denna ettåriga masterprogram har du möjlighet att förbättra din CV för en karriär inom tillverkningsindustrin, globala företag, eller för en akademisk karriär. Utbildningen erbjuder både specialiserad teknisk kunskap samt bredd inom manucfacturing teknik, vilket är en necessety för ledande positioner i branschen.

&nbsp

Ett program som lämpar sig för Maskinteknik eller Industriell teknik och management bakgrunder
Masterprogrammet ger en fördjupad kunskap om produktionsteknik, med starka industriella länkar.Oavsett om du kommer från en bakgrund inom maskinteknik, eller Industriell ekonomi, om du uppfyller inträdeskraven, är det här programmet lämpligt. Studenter i detta masterprogram har tillgång till en av de största och mest moderna tillverkning laboratorier i Sverige, Production Technology Center (PTC) i Trollhättan, med industrirobotar och Högskolan Väst simulering laborationer.

&nbsp

Produktion betyder värdeskapande. Detta program erbjuder avancerade kunskaper i flera produktionsprocesser och produktionssystem som bidrar till en konkurrensfördel.

&nbsp

Programmet är öppet för utländska sökande och är anpassad till Bologna-systemet för rörlighet inom Europa. All undervisning sker på engelska.

Senast uppdaterad Jun 2012

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

University West in Trollhättan, Sweden is a modern university which offers education collaborating with work-life in an attractive and modern study environment.

University West in Trollhättan, Sweden is a modern university which offers education collaborating with work-life in an attractive and modern study environment. Läs mindre