Magister i Mänskliga Rättigheter

Allmänt

Programbeskrivning

Magisterexamen i mänskliga rättigheter undersöker rättighetshistoriken, deras underlag i undervisningen, hur de påverkar lagen och deras växande närvaro på den internationella scenen.

Kursens fokus och metodik gör det av särskilt intresse för dem som är inblandade i eller som vill involveras i forskning och undervisning i juridik och andra juridiska discipliner och för dem som är intresserade av rättspraxis i nationella och internationella organisationer som specialiserat sig på ämne.

Curriculum

Läroplanen beskriver ämnena inom graden och deras natur (grundläggande, obligatoriska, valfria etc.), antal krediter etc. Ämnen är indelade i ämnen som i sin tur organiseras i moduler.

Magisterexamen i mänskliga rättigheter omfattar 60 högskolepoäng fördelade på fyra moduler; Det varar ett läsår och lärs på campus.

  • Delkurs 1: Introduktion till forskning 15 hp
  • Delkurs 2: Allmän utbildning 18 hp
  • Modul 3: Valfria 12 hp
  • Delkurs 4: Examensarbete 15 hp

Professionella utsikter

Denna magisterexamen ger tillgång till doktorsexamen i juridik för dem som vill komma in i undervisning och forskning i framtiden.

Programmet syftar också till att vara till nytta för studenter som vill ha en välutbildad utbildning med syftet att arbeta inom området för grundläggande rättigheter i nationella och internationella föreningar och institutioner.

En av prioriteringarna i juridikskolan är att främja den studerandes professionella utveckling. För detta ändamål ger Careers Office personlig uppmärksamhet genom karriärvägledning och olika arbetssökprocesser. Detta hjälper eleverna att utforma sina yrkeskarriärer och ge dem råd om anställningsmöjligheter när de har avslutat sin masterexamen.

Studenter har också stöd av University of Navarra Business Foundation, en institution med en 25-årig historia för att förvalta sysselsättning och praktik för studenter och vars syfte är att fungera som en bro mellan företag och universitet.

Universitetets arbete inom sysselsättning och sysselsättning har erkänts nationellt och internationellt de senaste åren:


Global anställbarhet 2013:

Bland de över 50 universiteten i världen när det gäller examen anställbarhet.


The New York Times 2011 och 2012:

Bland de över 50 privata universiteten i världen när det gäller examen anställbarhet.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Läs mer

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Läs mindre
Pamplona , madrid , San Sebastián + 2 Mer Mindre