Läs den officiella beskrivningen

Deltid MA Digital Management

Få de kunskaper och kunskaper du behöver för att driva förändring i en digital värld. Utveckla störande lösningar på verkliga affärsutmaningar.

Körbyte

MA i Digital Management kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att driva förändring i en digital värld. Du kommer att studera medan du arbetar och tillämpa insikter och lärdomar för att utveckla störande affärslösningar.

Lär dig hur du kickstart digital innovation, bygga effektiva team, hantera komplexa tech-driven projekt och omvandla företag.

Detta universitetsaccrediterade program är utformat och levererat i nära samarbete med branschexperter.

Förbättra dina färdigheter

Du lär dig att tillämpa designtänkande för att lösa problem, hur man utnyttjar framväxande digital teknik, hur man omvandlar befintliga företag och hur man hanterar innovationsprocesser.

Ta bättre beslut

Du kommer att samarbeta med kamrater och professionella på verkliga affärsutmaningar i en rad praktiska projekt. Det hjälper dig att utveckla de färdigheter som ledare behöver göra bra strategiska beslut.

Studera medan du arbetar

Du kommer att tillämpa de saker du lär dig direkt i din verksamhet eller organisation. Detta deltidsprogram är utformat för att möta tidstryck och lärandebehov hos upptagna yrkesverksamma.

Vad du lär dig

Programmet har fem praktiska gruppprojekt och ett självständigt forskningsprojekt. Industriexperter leder de praktiska projekten. Du lär dig genom en rad interaktiva samtal, praktiska workshops, teamutmaningar och djup reflektion.

Det genomsnittliga engagemanget är 1,5 dagar per vecka vilket inkluderar campusdagar på vår campus i Stockholm, självständigt arbete och forskning på din arbetsplats.

Foundation Days

Bygg ditt lag och skapa en gruppkultur, lära dig Hyper Island metoden och utveckla färdigheter för att förbättra din kreativitet.

Design tänkande

Utforska Design Tänkande verktyg och processer, och gräva i relaterade områden som service design och mänsklig-centrerad design för att lösa komplexa problem.

Digital Technologies

Förstå kraften i framväxande digital teknik genom teoretiska diskussioner och praktiska workshops.

Business Transformation

Arbeta med affärsutveckling med hjälp av avancerade affärsmodelleringstekniker, fallstudier och användarresor.

Hantera projekt och lag

Navigera dig genom komplexa smidiga processer och förstå mänskligt beteende i team.

Innovationsprojekt

Applicera alla dina tidigare learnings för att skapa ditt eget innovativa projekt. Du ska undersöka, utveckla och testa nya idéer, eller omvandla befintliga, i ett valfritt område.

Industri Forskningsprojekt

Hitta ett problem i din bransch och arbeta för att lösa det. I stället för den traditionella magisteruppsatsen kommer du att identifiera ett problem, prototyplösningar och dela insikter utifrån din forskning.

Lär dig genom att göra

Vi utmanar dig att växa personligen och professionellt genom att introducera nya sätt att tänka och lära. Vår metodik fokuserar på "process" av utbildningen lika mycket som innehållet, och vi använder det här sättet att bygga kraftfulla lärandes erfarenheter.

Studera medan du arbetar

Kombinera lärande i skolan med lärande på jobbet. Du spenderar campusdagar i Stockholm, kombinerat med forskning och uppgifter i ditt företag och hemma. Hela tiden stöds och inspireras av Hyper Island programledare.

Lösa verkliga utmaningar

Fokusera på design och entreprenörsutmaningar för att utveckla och testa framtida produkter och tjänster. Du jobbar individuellt och i lag på riktiga brev som ställs av riktiga kunder.

avgifter:

159 000 kr.

Ackreditering:

Efter avslutad kurs ska studenten få en Civilingenjörsexamen i Digital Management. Detta program är ackrediterat av Teesside University.

Vad är programkraven?

Alla sökande måste inneha antingen en kandidatexamen (normalt en 2: 1 eller högre eller motsvarande internationell kvalifikation) eller ha minst 5 års relevant yrkeserfarenhet på en nivå som visar en sofistikerad kunskap, förståelse och tillämpning inom sin disciplin. Dessutom ska sökanden vara anställd för att kunna utbilda examensarbeten.

Slutligen krävs en avsiktsförklaring från din arbetsgivare som visar att de kommer att stödja dig under programmet under studierna och kursen.

Ett ord från våra studenter

"Den här kursen har ständigt tagit mig utanför min komfortzon i varje modul och har lärt mig hur man hanterar den snabbt föränderliga digitala världen i mitt yrkesliv."

Yoshinori Sakuno

Global VD för doq®

"Det är en fantastisk lyx att vara i en grupp så här. Vi delar så mycket inspiration, coaching och kunskap tillsammans. "

Lotta Schibbye Fredrikson

VD @Hammer

Våra studenter arbetar för fantastiska företag och organisationer

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Hyper Island »

Senast uppdaterad October 15, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
15 månader
Deltid
Pris
159,000 SEK
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum