Den Nationalekonomiska institutionen erbjuder en masterutbildning med fem distinkta spår, en lärare som kombinerar hög kvalitet på undervisningen och ett intresse för den ekonomiska politiken med allvarliga stipendium, och de särskilda belöningar för att studera ekonomi i Washington, DC ekonomi magisterprogram är en tillämpas, politiskt inriktade program som erbjuder fem olika spår som masterstudenter kan bedriva: allmänt, utvecklingsekonomi, genusanalys i nationalekonomi, finansiell den ekonomiska politiken, och tillämpad ekonomi (endast online).

Avdelningen har ett särskilt rikt utbud av kurser som behandlar globala ekonomiska frågor. De flesta av våra lärare har utfört forskning eller lärs ut i andra länder och att denna erfarenhet till klassrummet.

Den Nationalekonomiska institutionen master kurser är utformad för att förbereda studenterna för karriärer inom statliga myndigheter, kongress- kommittéer, finansinstitut, ekonomiska konsultbyråer, tankesmedjor, multilaterala organisationer och icke-statliga organisationer bland andra institutioner, både nationellt och internationellt. Alumni säkra ofta heltidsanställning med organisationer där de hade praktik eller deltidsarbete medan eleverna.

Denna ekonomi MA utbildningsprogrammet ger studenterna:

  • Koncentrerad fakultet styrka i större tillämpad områdena ekonomi och ett politiskt orienterad läroplan
  • Fakultet med kopplingar till tankesmedjor, forskningsinstitut och internationella organisationer runt om i världen
  • State-of-the-art statistisk programvara som vanligen används i tillämpad ekonomi forskning
  • En Washington, DC, plats som ger tillgång till en extraordinär samling av professionella möjligheter för utbildade ekonomer

De flesta forskarnivå kurser erbjuds på kvällen och magisterexamen kan fyllas i antingen på heltid eller deltid status.

SPÅR

  • Applied Economics (Endast online grad)
  • Utveckling Economics
  • Jämställdhetsanalys i nationalekonomi
  • Finansiell ekonomisk politik
  • Allmänt Track

Antagning till programmet

De sökande måste uppfylla minimikraven för forskarutbildning universitet. Mottagningen bygger på akademiska meriter och två rekommendationsbrev. I allmänhet är en B + genomsnitt i grund-eller föregående examen kurser krävs. Graduate Record Examination (GRE) allmänt test krävs. Inträdet är inte automatiskt för studenter som kvalificerar och kan begränsas av programmatiska begränsningar.

En student vars grundutbildning bakgrund inte uppfyller normerna för antagning kan komma ifråga för antagning efter att ha avslutat 12 timmar kredit godkända examen kurser i nondegree status med en medeltalet av minst 3,50 (på en 4,00 skala). ECON-600, ECON-601, och ECON-605 måste fattas inom dessa 12 timmar.

En online spår i tillämpad ekonomi (se kraven nedan) kommer att finnas tillgänglig från och maj 2014. Växla mellan online tillämpad ekonomi och andra MA-spår är inte tillåtet.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019