MA i internationell utbildning

Bath Spa University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MA i internationell utbildning

Bath Spa University

MAInternational Education

Få en fördjupad förståelse för de frågor som rör pedagogisk utveckling runt om i världen.

Visas av aktiva forskare med ledande internationella perspektiv utbildning.

Förbättra dina karriärmöjligheter - du ta examen idealiskt för professionell, förvaltning och utbildning roller.

Internationell utbildning är en komplex och föränderlig ämne. Utbildning proffs har utmaningen att främja ekonomisk tillväxt och konkurrens, och samtidigt stödja utvecklingen av hållbara och sammanhållet samhälle och främja jämlikhet och social rättvisa.

Att locka individer i Storbritannien och runt om i världen, frågar kursen dig att tänka djupt runt frågor som rör ekonomi, politik och sociala frågor som rör utbildning och utveckling.

Översikt

Vi ger dig en fördjupad förståelse för de frågor som rör pedagogisk utveckling runt om i världen. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med, och lära sig, studenter som våra andra MA utbildningsprogram - utbildningsområde: Early Years; och utbildning: ledarskap och management. Detta kan lägga till bredden på dina studier, tillsammans med din primära fokus på internationell utbildning.

Vi kommer att förse dig med en god grund i statistiska och kvalitativa metoder för forskning. Detta kommer att förbereda dig för att skriva din avhandling i sista trimestern, där du kan utveckla din kunskap och förståelse inom ett visst område av internationell utbildning genom djupgående forskning.

Vi kommer att stödja dig att slutföra din avhandling studier inom en rad institutioner och organisationer som arbetar med nationell och internationell utbildning, inklusive politiska och intresseorganisationer; skolor, högskolor och universitet; Icke-statliga organisationer och internationella organisationer.

naturligtvis strukturen

Månad 1

I första trimestern du studera MA Education kärnmodulen Utbildning: Ekonomi, politik och samhälle (30 poäng) plus din award kärnmodulen (30 poäng).

Månad 2

I den andra trimestern du studera kärnmodulen Social Science Research (30 poäng), plus två 15-poängs valbara moduler, varav en kan vara en delad elektiv från en annan MA utmärkelse.

Månad 3

I din tredje trimestern du forska och skriva din avhandling (60 poäng) på ett ämne som är relevanta för din utmärkelse.

Du kommer att dra nytta av en rik och stimulerande inlärningsmiljö. Kursen undervisas av aktiva forskare med up-to-date kunskap om International Education.

Alla moduler undervisas i form av föreläsningar, små gruppseminarier och individuell handledning.

Vissa föreläsningar och seminarier kommer att äga rum under dagen, medan andra kan vara på kvällen eller på helgerna. Vi använder oss av online-undervisning med hjälp av vår Virtual Learning Environment, Minerva.

Möjligheter

Lediga

Karriärmöjligheter inkluderar:

  • Professional, ledarskap och ledningsroller inom utbildningsinstitutioner: skolor, högskolor och universitet.
  • Professional, ledarskap och ledningsroller inom olika organisationer som är involverade i att tillhandahålla lärresurser, möjligheter och bedömning: icke-statliga organisationer, utbildnings förlag; utbildning utvecklingsprojekt och organisationer.
  • Politiska roller på olika nivåer i utbildningssektorer: kommunerna och staten; utbildning administrering; nationella regeringar och internationella organisationer.

Antagning

Du vanligtvis har en grundexamen i utbildning eller ett närliggande Social Science disciplin, kommer detta har gett er en del förberedelser för att utveckla din förståelse av politik i dess politiska, ekonomiska och sociala sammanhang. Du kan ha en bakgrund inom internationell eller utvecklingsarbete, som kan omfatta utländska utbildning.

Programmet är utformat för att möta sysselsättnings behoven hos dem som är benägna att arbeta nationellt eller internationellt i utbildningsrelaterade områden. För internationella, icke-engelska som modersmål, minst språknivå på IELTS 6,5 eller motsvarande krävs.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Bath, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - Bath, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan