Med oss ​​kan du bli den typ av grafisk formgivare som kan reagera på verkliga situationer med kreativ och konstnärlig inblick, som inom sitt område kan föreställa sig och skapa högt standardarbete.

Under vår kurs kan du bli en grafisk designerkonstnär som kan reagera på faktiska situationer och presentera kreativa och konstnärliga lösningar och vem kan skapa och genomföra högkvalitativt arbete på varje arbetsplattform

Vi är ett flexibelt program med ett nytt perspektiv; vår styrka är i vår öppenhet. Med hjälp av våra erkända professionella akademiska lärare kan vi ge dig möjlighet att hitta din egen individuella stil. I den här kursen utvecklar vi dina praktiska, funktionella problemlösningsfärdigheter som är inriktade på design och vi strävar efter att hjälpa dig att utveckla dina innovativa lösningar individuellt såväl som i ett team. Vi väntar dig i en bra atmosfär där ditt kreativa arbete kan rasa igenom integrerade kurser som undervisar modernt designtänkande i en lagmiljö.

DETTA PROGRAM ÄR DESIGNET FÖR DIG

Om du är sympatisk och kreativ, en bra lagarbetare och en kritisk attityd. Oavsett om du har examen i ett annat fält kan du ändra karriär och välja vår träning.

HUVUDÄMNEN

Estetik, teori för progressiv bildskapande, konststudier, grafisk designforskning, grafisk grafisk teknik, visuell kommunikation, designhistoria, ny medie grafisk design, grafisk designverkstad, integrerad design, generativ design, hållbart samhälle och kultur, experimentell design, data Visualisering, Visuell kommunikation, Infografisk, Infodesign

KARRIÄRMÖJLIGHETER

  • Individuell artist,
  • Konstdirektör, Grafisk Designer på kreativa byråer,
  • Illustratör, Bildredaktör, Konstregissör, ​​Typograf,
  • Webdesigner i online och tryckta mediumdesignerstudior, kreativa företagsledare.

Specialisering

  • Grafisk konst
    • Om du vill skapa din egen konstnärliga uttrycksfulla stil och vill dyka djupt in i en värld av illustrationer, teckningar, bokomslag och affischdesign, bokdesign där du kan använda dina utmärkta manliga färdigheter, välj vår grafiska specialisering!

KVALIFICERING SOM SPECIFIERAS I GRUNDCERTIFIKATET

Grafisk designer

Chef för programmet

Péter Maczó, professor, grafisk designer, typograf

PROFESSIONAL EXECUTIVE

Gyula Július DLA, docent, professionell chef, Munkácsy prisbelönta Visual Artist

"Vad är det som att vara en student i programmet? Förmodligen är det första ordet som jag tänker på: hårt arbetande. Jag menar att det är roligt, jag älskar atmosfären, jag gillar att tillbringa tid på universitetet men samtidigt måste jag jobba hårt för att det inte är något som kan tas lätt, det är inte lätt-blåsigt. Jag har redan upplevt hur det är att vara en student i Metropolitan under min grafiska design BA-kurs och hur samhället är bra och inspirerande, lärarna är bra professionella för någon som är kreativ och det är bara perfekt. Men den grafiska designen MA är ett annat steg mot "mer professionell ton", det är bara en annan grad av allvar som kräver rätt mängd handarbete och lite mer.

Det finns många möjligheter att uppvisa och testa mina förmågor, tävlingar och så vidare. Vi har också roligt, eleverna slutar vanligtvis dagen tillsammans i ett café, en bar som fortfarande pratar om idéer eller bara chillar. "
Barbara Zsidek, student från vårt grafiska design MA-program från Ungern

"En grafisk formgivare ansvarar för meddelandet, även för sin konstnärliga och estetiska kvalitet. Dessutom bör en grafisk formgivare också räkna med sociala och ekologiska faktorer. Hur påverkar meddelandet oss? Vilken typ av material behövs för ett bra "paket"? Vilken inverkan kommer det på miljön? Vi strävar efter att introducera våra studenter till den (åter) tolkade verkstaden i den alltid experimenterande grafiken, där - legering av traditionella och moderna bildskapande tekniker - vi kommer att kunna förändra världen. "
Gyula Július DLA, docent, professionell chef, Munkácsy prisbelönta Visual Artist

Program undervisas på:
Engelska
Ungerska

Se 4 fler kurser från Budapest Metropolitan University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
4 terminer
Heltid
Pris
3,500 EUR
per termin för studenter utanför EU 2 700 € / semester för EU-studenter
Deadline
Kontakt Skolan
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Slutdatum

Welcome to Budapest Metropolitan University