MA i ljuddesign för film och tv

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Kandidater av denna kurs vinner BAFTAs och flera andra utmärkelser varje år. Våra studenter har vunnit studentdelen av Los Angeles-baserade Golden Reel Awards för bästa ljudet 13 gånger sedan 1996 (vi vann det igen i år)! Ljuddesignstudenter tränar i alla aspekter av ljud efterproduktion, utvecklar de tekniker och kreativ medvetenhet som krävs för dubbing redaktörer, ljuddesigners och dubbing mixers.

Komponenterna i ljudspåret - dialog, atmosfär, Foleys, ADR, designad fx och musik - undersöks i detalj med hjälp av faciliteter som rivaler de bästa ljudproduktionshusen. Med en stark tonvikt på berättande berättar eleverna en estetisk medvetenhet som är integrerad med teknisk expertis och uppmuntrar dem att vara medarbetare från ett tidigt skede i alla produktioner och under hela efterproduktionsprocessen.

 • Mest omfattande kurs i ljud tillgängligt.
 • Studera i en samverkande filmskapande miljö.
 • Estetiska och tekniska färdigheter utvecklade.
 • Faciliteter rivaliserande professionella efterproduktionshus.
 • Arbeta på både live action och animationsfilmer.
 • Till skillnad från andra skolor uppfylls alla produktionskostnader av skolan.

Vi välkomnar EU / EEA-studenter. De som accepteras på kursen som börjar 2018 och 2019 kommer att få sina avgifter garanterade i brittiska kursen för båda år av kursen. Postgraduate studenter kan ansöka om ett lån för att hjälpa till med sina studier via Student Loans Company Loans. Ett lån på 10 609 kronor är tillgängligt för att bidra till kurs och levnadskostnader. Postgraduate Loan är endast öppet för EU / EEA och brittiska studenter som normalt bor i England. Det är för närvarande inte tillgängligt för skotska, walisiska eller nordirländska studenter. Ta reda på mer här .

SENASTE FÅR PLACER TILLGÄNGLIGA - KONTAKTA OSS

Ingångskrav

I efterproduktionsavdelningen söker vi en grupp studenter med olika och varierade bakgrunder. Det finns ingen "typisk" student eller perfekt kandidat som överensstämmer med en obligatorisk lista över kvalifikationer. Sökande kommer sannolikt att ha viss branscherfarenhet eller utbildning i sitt valda område. Din bakgrund kan vara i konsten eller andra medier, du kanske letar efter ytterligare yrkeskvalifikationer eller vill bredda din kunskap om ljudproduktion och ta dig till en högre nivå av arbete.

Applikationsmaterial måste innehålla visuella material (video eller stillbilder) med ett tillhörande ljudspår som du har konstruerat; och ett ljud montage inklusive tal, som du har skapat och efterproducerat.

Applicera med

Din ansökan måste åtföljas av två bitar av stödmaterial.

 • Skicka in din egen fullständiga ljuddesign för ett av de bifogade klippen (fullständiga detaljer / åtkomst till klipp beskrivs i materialbladet)
 • Dessutom skicka in ett annat stycke, helst en kortfilm som du har arbetat med, eller alternativt är enbart enbart enbart ljudbit tillåten.
  Ytterligare kortfilmmaterial:
  Detta kan vara en professionell produktion, ett studentprojekt eller en del som är speciellt skapad för denna applikation.
  Den maximala varaktigheten för varje projekt: 10 minuter. (Du kan skicka in ett 10-minuters extrakt av en längre bit om det behövs)
  Alla videofiler måste vara i QuickTime-format (någon standard codec), med stereoljud.
  Ytterligare ljud enda material (om det inte går att ge en andra kortfilmsdel):
  Helst bör det läggas tonvikt på talat ord och / eller ljuddesign innehåll. Musik ska inte utgöra den dominerande delen av något ljud som endast är ljud.
  Den maximala varaktigheten för varje projekt: 5 minuter. (Du kan skicka in ett 5-minuters extrakt av en längre bit om det behövs)
  Alla ljudfiler måste vara stereointerfolierad WAV-fil (48KHz).
 • En kopia av materialet för stödmaterialet

Filformat och leverans: Skicka en kopia av dina klipp som QuickTime-filmfiler eller WAV-filer, som en nedladdningsbar länk via antingen WeTransfer eller Dropbox till registry@nfts.co.uk

HUR MAN ANSÖKERSenast några platser kvar! Vänligen kontakta anmälan via e-post med ditt namn, intresseanmälan och kontaktuppgifter som ska beaktas för en av de sista kvarvarande platserna på kursen: info@nfts.co.uk

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Läs mer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Läs mindre