MA i marknadsföring, distribution, försäljning och utställning

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Denna unika praktiska kurs med oöverträffade kontakter med industrin, samarbetar med ledande branschpartners, för att inte bara ge dig specialistkunskaper utan värdefull praktisk arbetslivserfarenhet.

Kursen tar deltagarna genom att ta en del innehåll (ett spel, en tv-show eller en film) till sin marknad - undersöker hur försäljnings, marknadsförings-, distribution och detaljhandelns (eller utställnings) sidan av varje bransch fungerar från " näsa till svans ". Kursen kommer också att se på framväxten av nya och innovativa medier som samlar traditionella medier med digitala marknader (bland annat Youtubers, bland annat varumärkesinnehåll) och den kommersiella sidan av var och en.

Viktiga skäl att ansöka:

 • En unik tvåårig kurs som ger dig alla verktyg för att sälja, marknadsföra, distribuera, sälja och visa filmer, tv-program och spel i den digitala tidsåldern.
 • Exklusivt stipendium tillgängligt från vår kurspartner, The UK Cinema Association.
 • Två fyra veckors placeringar hos stora medieföretag.
 • Bli en innovatör och expert på detta område.
 • Öka anställbarheten.
 • Delta i seminarier ledda av prestigefyllda företag.
 • Delta i en nyckelmarknad inom varje sektor - Berlin Filmfestival i MIPCOM och EGX.
 • Tillgång till NFTS Masterclasses ledd av stora kreativa personer från film, tv och spel.

"Det är fantastiska nyheter att NFTS erbjuder specialiserad marknadsföring, distribution, försäljning och utställning MA. Detta kommer att se till att det finns en pipeline av ny talang som förstår hur man får filmer till allmänheten och vill uppfinna sig inom denna sektor "- Ian Shepherd, chefsansvarig för ODEON

Vi välkomnar EU / EEA-studenter. De som accepteras på kursen som börjar 2018 och 2019 kommer att få sina avgifter garanterade i brittiska kursen för båda år av kursen. Postgraduate studenter kan ansöka om ett lån för att hjälpa till med sina studier via Student Loans Company Loans. Ett lån på 10 609 kronor är tillgängligt för att bidra till kurs och levnadskostnader. Postgraduate Loan är endast öppet för EU / EEA och brittiska studenter som normalt bor i England. Det är för närvarande inte tillgängligt för skotska, walisiska eller nordirländska studenter. Ta reda på mer här .

Ingångskrav

Vissa bevisade erfarenheter inom marknadsföring, försäljning, distribution, press och PR är önskvärda. Vi hoppas att studenterna har arbetat i media (men inte begränsat till de branscher vi täcker) och har en passion för Film, TV och spel.

Det finns inga specifika utbildningsbehov för denna kurs.

Applicera med

 • En översikt över en marknadsföringskampanj som du känner till (inte mer än två sidor av A4).
HUR MAN ANSÖKER

Du kan ansöka direkt till oss på NFTS genom att klicka på länken nedan:

 • Ansök om marknadsföring, distribution, försäljning
 • Du kan ansöka online, eller ladda ner ett orddokument i ansökningsformuläret för att skicka via e-post

När du väljer din kurs, se till att du har läst inmatningskrav och detaljer om de stödmaterial som ska åtfölja din ansökan.

TIDAR DIN ANVÄNDNING

Vi är glada att få ansökningar 24/7 och 365 dagar om året fram till deadline.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Läs mer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Läs mindre