MA i saker av Internet med entreprenörskap

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Vem är det till?

Oavsett om du är ingenjörs- eller ingenjörsingenjör, kommer du att utrusta dig med de färdigheter och kunskaper du behöver för att driva eller förbättra din karriär inom IoT-industrin. Kursen kommer också att vädja till blivande entreprenörer som är angelägna om att starta egna IOT-företag.

Denna MSc hjälper dig att utforska en rad tekniska områden, som datorkommunikation, elektronik, telekommunikation, datanät, datateknik, dataanalys, cybersäkerhet och programvaruteknik.

Vad är miljarderna smarta "saker" på saken? Ta reda på det här programmet och lär dig hur du kan forma den framväxande IoT-industrin genom att förstå hur man hanterar tekniska utmaningar och utnyttja de oändliga möjligheterna. "

Professor Tom Chen, Programchef.

mål

City , University of London Internet av saker med entreprenörskap MSc hjälper dig:

  • Täck teori och praktik som kommer att vara värdefullt för en karriär i den framväxande IoT-industrin eller starta ditt eget IoT-företag.
  • Utveckla den djupa kompetensen inom den bakomliggande teknologin för elektronik, avkänning och kommunikation som gör det möjligt för dig att utnyttja efterfrågan och möjligheterna för ingenjörer med både tekniska färdigheter och en medvetenhet om de ekonomiska konsekvenserna av IoT.
  • Lär dig att tillämpa din kunskap för att skapa nya uppfinningar och idéer och få dem till verklighet.
  • Utveckla ett entreprenörsperspektiv som är viktigt för att utforma innovativa produkter med en modul från Sir John Cass Business School, känd som en av Storbritanniens ledande handelshögskolor.

Den brittiska regeringen tilldelade 40 miljoner pund i IoT-forskning i budgeten för 2015 och kallade den "nästa steg i informationsrevolutionen, som förbinder allt från stadstransport till medicintekniska produkter till hushållsapparater."

Ingångskrav

För att ansöka om denna kurs ska du hålla minst en andra klassens hedersexamen eller motsvarande i en ingenjörs, vetenskaplig eller matematisk disciplin.

Lämplig industriell erfarenhet kommer att övervägas, till exempel några år i en närstående industri eller uppstart.

Engelska krav

De engelska kraven för kursen är IELTS 6,5 (minst 6,0 i alla fyra testkomponenterna är att föredra).

Observera att på grund av ändringar i UKVIs lista över SELTs kan vi inte längre acceptera TOEFL som bevis på engelska för studenter som behöver en CAS från och med april 2014.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Läs mer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Läs mindre