MA i speldesign och utveckling

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

En banbrytande MA i speldesign och utveckling. Kursen kombinerar input och undervisning från ledande experter inom spelindustrin inom design, konst, produktion och ljud med NFTS-expertis inom discipliner inklusive manuskrivning, animering, ljuddesign och komposition, till banbrytande unika och innovativa spel.

MA i speldesign och -utveckling är ett världsledande program för forskarutbildning som lärs ut av ledande spelpersonal med ett rykte, ackreditering och studenter till skillnad från något annat. Studenter arbetar tillsammans med film-, TV- och animationsutövare och utvecklar kreativa och tekniska färdigheter inom speldesign, kod, konst, animering, produktion, ljud och gränssnitt. NFTS är en unik kreativ miljö som gör det möjligt för MA Games-studenter att dra nytta av många samarbetsmöjligheter i våra produktionsstudior.

  • Undervisas av ledande spelutövare och experter på området.
  • En tvärvetenskaplig lärande erfarenhet. Du kommer att arbeta tillsammans med studenter från andra NFTS-kurser, inklusive ljuddesign, komponering, screenwriting, filmografi, produktion, produktionsdesign, digitala effekter, redigerings- och produktionshantering.
  • Bygg in en djup kunskap om alla speldesign och utvecklingsdiscipliner.
  • Utveckla branschkontakter genom konferenser, evenemangs närvaro, engagemang för branschorganisationer och besök från industriutövare och armaturer.
  • Få praktisk kunskap om utveckling av spelprogramvara och förmåga att experimentera med nya pipelines och utvecklande teknologier och tekniker.
  • Arbeta på högprofilerade solo- och gruppprojekt, med gott om möjligheter att experimentera, uppfinna och excel.
  • Till skillnad från andra skolor är produktionskostnaderna uppfyllda av skolan.

Vi välkomnar EU / EEA-studenter. De som accepteras på kursen som börjar 2018 och 2019 kommer att få sina avgifter garanterade i brittiska kursen för båda år av kursen. Postgraduate studenter kan ansöka om ett lån för att hjälpa till med sina studier via Student Loans Company Loans. Ett lån på 10 609 kronor är tillgängligt för att bidra till kurs och levnadskostnader. Postgraduate Loan är endast öppet för EU / EEA och brittiska studenter som normalt bor i England. Det är för närvarande inte tillgängligt för skotska, walisiska eller nordirländska studenter. Ta reda på mer här .

Ingångskrav

Speldesign och utvecklingsstudenter vid NFTS kommer från ett brett spektrum av bakgrunder och tidigare erfarenheter och har visat spänning, lämplighet, kreativitet och vilja att lära sig nya färdigheter. Vi söker aktivt en mångfaldig och intressant grupp människor som har något nytt att ta med sig i spelutvecklingen. Framgångsrika sökande har kommit till oss med tidigare kvalifikationer från hela konst, vetenskap och humaniora; och från alla samhällsskikt när det gäller yrke och praktik. Upplevelsen av spelutveckling är välkommen, men inte alls nödvändig.

NFTS-spelkursen ger en helt unik möjlighet att komma in i en av de mest spännande kreativa industrierna i modern tid.

Applicera med

  • En digital portfölj av ditt kreativa arbete presenteras online (Skicka oss en länk till dina YouTube-videor eller en delad Google-mapp eller en personlig webbplats). Detta kan visa skisser, illustrationer, animationer, provspel, designdokument och andra. Syftet är att visa upp dina kreativa färdigheter.

Kontakta gärna NFTS-spelavdelningen via games@nfts.co.uk för ytterligare information. Du kan också hålla dig uppdaterad med alla våra senaste utvecklingar på kursbloggen på
www.nfts-games.com , vår facebooksida www.facebook.com/NFTS.Games eller twitter feed @NFTS_Games .

HUR MAN ANSÖKER

Du kan ansöka direkt till oss på NFTS genom att klicka på länken nedan:

  • GÄLLER FÖR SPEL DESIGN
  • Du kan ansöka online, eller ladda ner ett orddokument i ansökningsformuläret för att skicka via e-post

När du väljer din kurs, se till att du har läst inmatningskrav och detaljer om de stödmaterial som ska åtfölja din ansökan.

TIDAR DIN ANVÄNDNING

Vi är glada att få ansökningar 24/7 och 365 dagar om året fram till deadline.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Läs mer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Läs mindre