Masterprogram i humaniora i Feldkirchen i Kärnten Österrike

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Feldkirchen i Kärnten Österrike 2018

Master

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Den grundläggande egenskap hos österrikiska systemet för högre utbildning är en fyraårig kurs. Efter avslutad grundexamen, universitetet har ofta stipendier för de studenter som kanske vill ytterligare studier till magisterexamen och även till forskarnivå.

Feldkirchen in Kärnten (slovenska: Trg) är en stad i den österrikiska delstaten Kärnten och huvudstad i distriktet med samma namn. Feldkirchen fick stadsprivilegier 1930.

Se alla masterexamina i humaniora i Feldkirchen i Kärnten i Österrike 2018

Läs Mer

Ma - Internationell Företagsledning

Carinthia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Österrike Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 fler

International Business Management är en högkvalitativ tvååriga master studieprogram som undervisas helt på engelska. Det syftar till att göra det möjligt för doktorander att skaffa sig nödvändig verksamhet och [+]

MA - International Business Management

Varför studera International Business Management vid Kärnten University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management i Villach, Österrike?

• International Business Management är en högkvalitativ tvååriga master studieprogram som undervisas helt på engelska. Det syftar till att göra det möjligt för doktorander att skaffa sig nödvändig verksamhet och socioekonomiska kunskaper och färdigheter för att specialisera sig på internationell förvaltning.

• International Business Management är mycket praktiskt inriktad. Problembaserat lärande, real-life fallstudier, online simuleringar, konsultprojekt för internationella företag, lagutmaningar eller utflykter ger möjligheter att lära sig om internationella affärer på ett interaktivt sätt.... [-]