Masterprogram i humaniora i Klagenfurt Österrike

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Klagenfurt Österrike 2018

Master

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

Klagenfurt skryter värd några av de ledande läroanstalter i Österrike. Denna sjätte största staden är hem till teknisk Training Institute of Trade Unions och annat institut för handelskammare.

Se alla masterexamina i humaniora i Klagenfurt i Österrike 2018

Läs Mer

Ma - Internationell Företagsledning

Carinthia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Österrike Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 fler

International Business Management är en högkvalitativ tvååriga master studieprogram som undervisas helt på engelska. Det syftar till att göra det möjligt för doktorander att skaffa sig nödvändig verksamhet och [+]

MA - International Business Management

Varför studera International Business Management vid Kärnten University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management i Villach, Österrike?

• International Business Management är en högkvalitativ tvååriga master studieprogram som undervisas helt på engelska. Det syftar till att göra det möjligt för doktorander att skaffa sig nödvändig verksamhet och socioekonomiska kunskaper och färdigheter för att specialisera sig på internationell förvaltning.

• International Business Management är mycket praktiskt inriktad. Problembaserat lärande, real-life fallstudier, online simuleringar, konsultprojekt för internationella företag, lagutmaningar eller utflykter ger möjligheter att lära sig om internationella affärer på ett interaktivt sätt.... [-]