Masterprogram i humaniora i Villach Österrike

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Villach Österrike 2018

Master

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

Villach, en lagstadgad stad, ligger på Drava (Drau) floden nära sammanflödet med Gail biflod och är den sjunde största staden i Österrike och den näst största i delstaten Kärnten.

Se alla masterexamina i humaniora i Villach i Österrike 2018

Läs Mer

Ma - Internationell Företagsledning

Carinthia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Österrike Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 fler

International Business Management är en högkvalitativ tvååriga master studieprogram som undervisas helt på engelska. Det syftar till att göra det möjligt för doktorander att skaffa sig nödvändig verksamhet och [+]

MA - International Business Management

Varför studera International Business Management vid Kärnten University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management i Villach, Österrike?

• International Business Management är en högkvalitativ tvååriga master studieprogram som undervisas helt på engelska. Det syftar till att göra det möjligt för doktorander att skaffa sig nödvändig verksamhet och socioekonomiska kunskaper och färdigheter för att specialisera sig på internationell förvaltning.

• International Business Management är mycket praktiskt inriktad. Problembaserat lärande, real-life fallstudier, online simuleringar, konsultprojekt för internationella företag, lagutmaningar eller utflykter ger möjligheter att lära sig om internationella affärer på ett interaktivt sätt.... [-]