Masterprogram i humaniora i Wels Österrike

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Wels Österrike 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Österrike kommer att utsätta studenter till en mängd av landet 's "outstanding " kultur. Österrike är ett utmärkt utlandsstudier val för studenter med intresse för det tyska språket.

Wels ligger nära staden Linz. Olika campus och högskolor är baserade på detta område. Till exempel, University of Applied Sciences, har Upper Australien ett campus här där de erbjuder olika discipliner.

Se alla masterexamina i humaniora i Wels i Österrike 2018

Läs Mer

Trippelgrad MA I Global Försäljning Och Marknadsföring

University of Applied Sciences Upper Austria
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Österrike Wels Steyr Hagenberg Linz + 3 fler

Trippelprogrammet GSM utrustade studenterna för att utveckla och hantera de allmänna affärs-, försäljnings- och marknadsaktiviteterna för framtida internationella företag. [+]

Trippelprogrammet GSM ger studenterna möjlighet att utveckla och hantera generella affärer, försäljningar och marknadsaktiviteter för framtida internationella företag. För sådana chefer är det viktigt att utveckla entreprenörsdomäner och veta hur man hanterar bakgrundsutmaningar i en kultur. I dagens digitaliserade och globaliserade marknader förstår och utnyttjar den tekniska utvecklingen, är det oumbärligt att påverka affärsprocesser, men också möjligheten att kombinera virtuella och fysiska kunder.

Karriärprofil

En typisk arbetsbeskrivning skulle vara en ledande ställning i ett utländskt dotterbolag till ett globalt operativt bolag. Möjliga tjänster inkluderar till exempel produktchef, huvudkontochef eller marknadsförings- eller försäljningschef.... [-]