Masterprogram i humaniora i Wiener Neustadt Österrike

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Wiener Neustadt Österrike 2018

Master

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

Denna stad har en rik utbildning historia. Australiens största och den första handelshögskolan-Fachhoschule, liksom Engineering Center-yrkeshögskola Wiener Neustadit, ligger här.

Se alla masterexamina i humaniora i Wiener Neustadt i Österrike 2018

Läs Mer

Ma Inom Företagsrådgivning Internationell

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Österrike Wiener Neustadt

Företagsrådgivning International (BCI) är en hög kvalitet och utmanande civilekonomexamen program på masternivå undervisas helt på engelska. [+]

MA:er 2018 i Wiener Neustadt Österrike. Företagsrådgivning International (BCI) är en hög kvalitet och utmanande civilekonomexamen program på masternivå undervisas helt på engelska. Programmet ger en stor fördel när du börjar din karriär, särskilt inom företagsledning och konsulttjänster yrken. Som BCI examen kommer du att kunna uppfylla kraven för näringslivet genom perfekta kunskaper i engelska, interkulturell förståelse och erfarenhet, global affärs know-how och kunskap om universella normer. De fyra-terminen, heltid masterprogrammet ger en särskilt stimulerande miljö där studenter från många olika länder och kulturell bakgrund arbetar tillsammans med en internationell fakultet. I den fjärde terminen du uppmuntras att studera utomlands på något av våra partneruniversitet runt om i världen. I BCI masterprogrammet kan du välja att specialisera sig antingen i ekonomisk förvaltning och investeringsanalys (Treasury and Investment) eller i marknadsföring och dataanalys (Marketing Analytics). Viktiga styrkor BCI Praktiskt Lärande Under hela programmet, kommer du att få en fördjupad exponering för en rad förvaltnings- och konsulttjänster färdigheter utöver specialisering inom treasury och kapitalförvaltning eller marknadsföringsanalys. Det är tänkt att dessa kurser kommer att bygga på tidigare kunskap, och genom ett nära samarbete med företag, banker och andra viktiga organisationer, kommer att kombinera traditionell teori och metodik med praktiska verktyg och färdigheter genom fallstudier, projekt och seminarier. De små klasserna underlätta en intensiv och interaktiv inlärningsmiljö där du kommer att arbeta med både lärare och dina kurskamrater (och i vissa fall till och med externa organisationer) att tillämpa dina kunskaper. Toppklass Utbildning Majoriteten av kurserna leds av högt kvalificerad arbetskraft inom sina... [-]