$close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Administratör för parker och grönområden

Studenter som redan innehar en grundexamen och vill fortsätta sin utbildning kan välja att bedriva en Master of Arts. Detta program erbjuds i en rad olika områden och normalt tar fyra år att slutföra. Vad är en MA i Parks and Recreation Management? Detta program förbereder eleverna för att administrera de olika ansvarsområden i samband med fritidsparker och anläggningar. De flesta utbi… Läs mer

Studenter som redan innehar en grundexamen och vill fortsätta sin utbildning kan välja att bedriva en Master of Arts. Detta program erbjuds i en rad olika områden och normalt tar fyra år att slutföra.

Vad är en MA i Parks and Recreation Management? Detta program förbereder eleverna för att administrera de olika ansvarsområden i samband med fritidsparker och anläggningar. De flesta utbildningar kommer att omfatta både generella affärs klasser och de som rör rekreation. Ämnen som erbjuds i en läroplan kan omfatta human resource management, reklam, affärsverksamhet, budgetering, programplanering, stiftelser i rekreation och kommersiell rekreation förvaltning. Studenterna kommer ofta lära via lektioner och diskussioner samt via praktiska inställningar på lokala anläggningar och parker.

Det finns många fördelar för studenter som utövar denna grad.De ledarförmåga lärt kommer att förbereda dem för en karriär inom många ledarroller, och karriärmöjligheter är stora.

Eleverna ska alltid fråga om undervisning och avgifter när man överväger gäller för ett visst program. Eftersom denna grad finns på en mängd internationella platser, kan den totala kostnaden variera en hel del. När man frågar de finansiella kraven, kan eleverna också vill fråga om möjligheter ekonomiskt stöd såsom lån och stipendier.

Studenter som examen med en MA i Parks and Recreation Management kan välja från en mängd olika yrken. Arbetsgivare kan omfatta privata orter, offentlig rekreation avdelningar och parker, kriminalvårdsanstalter, federal mark-förvaltningsorgan, vårdhem, gym, ideella organisationer och fritids resebranschen.Specifika titlar inkluderar nationalparken tjänstadministratör, kommunala parker och rekreation regissör, ​​universitetsprofessor, stadsplanering kommissionär, senior aktivitet regissör, ​​ortansvarig, djurliv chef och chef för miljö- och friluftsliv.

Med vår online-databas till forskarskolor är lätt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Prescott College
Prescott, Amerikas förenta stater

Som informerade yrkesverksamma är utomhuspedagoger kritiska tänkare som kan stödja positiv förändring hos individer, organisationer och samhälle. Utomhuspedagoger förstår ekol ... +

Som informerade yrkesverksamma är utomhuspedagoger kritiska tänkare som kan stödja positiv förändring hos individer, organisationer och samhälle. Utomhuspedagoger förstår ekologiska och mänskliga system och hjälper till att ta itu med några av de utmaningar som samhället står inför idag, inklusive hälsofrågor, miljöfrågor, social rättvisefrågor och hållbarhetsfrågor. -
MA
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet