MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Affärsanalys

Arbeta mot en Master of Arts ger studenterna möjlighet att fortsätta sin utbildning, eller specialisera sig mot en mer fokuserad disciplin. Kunskap som handlar om att skaffa en karriär prioriteras. En lägre nivå i ett relaterat fält krävs emellertid vanligtvis som en förutsättning.

Vad är en MA i Business Analytics? Det handlar främst om den matematiska och statistiska sidan till en affärsinriktning. Eleverna lär sig att analysera, organisera och tolka de råa uppgifterna och använda sin information för att göra affärsbeslut eller att ge råd till de ansvariga för den dagliga verksamheten. Detta brukar ske i form av ekonomisk prognos eller marknadsundersökning, men det är också en värdefull grad för arbete inom redovisning, processhantering eller kvantitativa metoder.

Affärsanalyser kan vara ett utmärkt tillfälle för dem som är intresserade av matematik eller statistik för att gå in på affärsområdet utan att behöva hantera påverkad eller konkurrensutsatt majors. Kandidater går in i ett mycket unikt och specialiserat fält som har stor efterfrågan.

Kostnaden för att tjäna en Master i Business Analytics varierar kraftigt med skolan och studiestudiet, liksom programtyp och längd. Det kan finnas andra faktorer som också spelar en roll för att bestämma undervisningen. Innan du registrerar dig, var noga med att undersöka dina alternativ noggrant.

Det finns många sätt att använda en magisterexamen på detta område. Du kanske söker arbete i analytik specifikt, eller du kan se att bli mer tilltalande för arbetsgivare genom att lägga till denna grad till din primära företagsutbildning. Om man väljer att bedriva affärsanalys är det möjligt att hitta en karriär inom redovisning, ledning, riskanalys, bank, processförbättring, kvalitetsstyrning, marknadsundersökning eller andra. Näringslivet är ett mycket stort område och det finns stor efterfrågan på kandidater med kunskap om statistiken och datahantering som går in i sin dagliga verksamhet.

För att börja arbeta mot din examen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Affärsanalys Filter

Master of Arts i ekonomisk analys (EA)

Gdańsk University of Technology
MA
Okt 2021
<
Heltid
<
4 terminer
09 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Master i ekonomisk analys erbjuder kandidater fördjupad kunskap inom makro- och mikroekonomi, ekonomi och redovisning, och ger ett utökat utbud av kvantitativa metoder som gör ...

Läs mer

Master i affärsmodellering och distribuerad databehandling

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
MA
Okt 2021
<
Heltid
<
2 år
12 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Masterprogrammet fokuserar på utveckling av mjukvaruutvecklingskompetenser - för branschorienterade praktiker och industriella forskare, med fokus på färdigheter för att arbet ...

Läs mer