close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Affärsjuridik

Att tjäna en Master of Arts (MA) grad är något som många försöker åstadkomma. Medan de är inskrivna i detta examen, tar studenterna ofta kurser och tentor. De kan också bli ombedda att slutföra en slutlig forskningsuppgift. MA-utbildningsprogram kan ta mellan ett och fem år att slutföra, beroende på vilken utbildningsinstitution som valts. Vad är en MA i företagsrätt? Denna typ a… Läs mer

Att tjäna en Master of Arts (MA) grad är något som många försöker åstadkomma. Medan de är inskrivna i detta examen, tar studenterna ofta kurser och tentor. De kan också bli ombedda att slutföra en slutlig forskningsuppgift. MA-utbildningsprogram kan ta mellan ett och fem år att slutföra, beroende på vilken utbildningsinstitution som valts.

Vad är en MA i företagsrätt? Denna typ av program fokuserar ofta på praktiska och teoretiska ämnen i affärsrätten. Ibland studerar studenten också konstitutionell rätt för att bättre förstå aspekter av deras fält. Vissa program tillåter eleverna att anpassa sin kursbelastning, så att de kan bli föremålsexperter. I många program uppmärksammas livscykeln för ett företag. Det kan innebära att man lär sig om företagsutveckling, tillväxt och utveckling.

Många skulle vilja förbättra sina karriärmöjligheter. en MA i företagsrätt kan ge akademiker med den chansen. Kandidater upplever ofta en ökning av löner och arbetsutsikter. Om utexaminerade redan är på fältet kan de kanske fortsätta sin karriär när en examen har skett.

De flesta människor är intresserade av att ta reda på hur mycket deras examen kan kosta. Kostnaden för examen varierar dock mycket från skolan till skolan. Prissättningen kan också variera från land till land. Var noga med att kontakta skolan du är intresserad av att få reda på mer om kostnaden.

En MA i företagsrätt kan verkligen ändra din karriärväg. Examinerade kan till exempel besluta att ta den traditionella vägen och bli affärsrådgivare. Som företagsrådgivare bidrar utexaminerade företag med kontrakt, skatt och konkurrenslagstiftning. Många akademiker väljer att gå in i privatpraxis så att de kan ta på sig många kunder på en gång.

Om du tjänar en MA i affärsrätt har alltid varit ett mål, nu är det dags att börja. Om du har ett upptaget schema kan det vara en bra idé att titta på online-möjligheter. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Diploma University of Applied Sciences
Tyskland Online , Tyskland

Masterexamen i affärs- och juridik med inriktning mot affärsjuridik riktar sig till personer med en första akademisk examen i form av en kandidatexamen eller examensbevis, til ... +

Masterexamen i affärs- och juridik med inriktning mot affärsjuridik riktar sig till personer med en första akademisk examen i form av en kandidatexamen eller examensbevis, till exempel för kandidater från kandidatexamen i affärsrätt (LL.B.) från DIPLOMA. Distansinlärningen möjliggör en ytterligare teknisk fördjupning och specialisering med ett professionellt perspektiv på internationell ledning. -
MA
Deltid
4 terminer
Tysk
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här