MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Affärskommunikation Europa 2019

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Effektiv affärskommunikation är avgörande för att få information över till medarbetare, allmänheten och konsumenterna. Detta särskilt fokus på kommunikation är studiet av hur man gör det med hjälp av olika metoder, såsom att skriva, kalkylblad, grafik och muntliga presentationer och video.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla masterstudier i Affärskommunikation Europa 2019

3 Resultat i Affärskommunikation, Europa Filter

Strategiskt varumärkesarbete och intressenter kommunikation

Middlesex University London
Campusstudier 12 månader Augusti 2019 Storbritannien London UK Online

Om man tittar på flera målgrupper att varumärken måste ta itu med, detta magisterexamen omfattar kärnämnena strategisk varumärkeshantering, intressenter kommunikation och teorier, varumärkesanalys, och e-marknadsföring och digitala strategier över fälten så olika som stad, region och nation branding, corporate och organisations branding, innovationsdriven marknadsföring och ljud branding.

MA PR och strategisk kommunikation

Leeds Beckett University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Leeds + 1 fler

Få kompetensen att fungera inom en global ekonomi och utveckla dina skriv- och presentationskunskaper för att engagera dig med publiken över hela världen på denna ackrediterade kurs.

MA i International Business Communication

Radboud University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Nijmegen

Om du väljer att studera IBC på Radboud University kommer du att kunna kombinera lärande akademisk forskningsteknik med praktiska affärskompetenser.