Filter
Filosofie magister
Nederländerna Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Affärskommunikation i Nederländerna 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Att lära sig att kommunicera sina idéer på ett positivt och effektivt sätt är en viktig del av att vara en framgångsrik affärsman. Affärskommunikation fokuserar på hur man gör detta genom en rad olika medier. Bland de studerade kan vara grafisk design, video, fotografi, offentliga tal och skrift.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Affärskommunikation i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärskommunikation, Nederländerna

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Radboud University

Om du väljer att studera IBC på Radboud University kommer du att kunna kombinera lärande akademisk forskningsteknik med praktiska affärskompetenser. ... [+]

Gå med i crème de la crème för affärskommunikation

Om du väljer att studera IBC på Radboud University kommer du att kunna kombinera lärande akademisk forskningsteknik med praktiska affärskompetenser. Vi letar efter tänkare och skådespelare med internationell inriktning. Det är unikt i Nederländerna och vi är ett av få få program i Europa för att fokusera skarpt på de praktiska, analytiska, kulturella och språkliga aspekterna av verksamheten. I synnerhet lägger vi stor vikt vid inverkan av nationell och organisatorisk kultur på företag och institutioner som arbetar över gränserna. Tack vare vårt nätverk kan vi ordna utmärkta praktikgrupper, och vi är selektiva (högst 50 studenter per år). Du kommer att hitta dig i en dynamisk inlärningsmiljö med smarta, motiverade medstudenter och du kommer att få nära personlig vägledning från mycket erfarna fakultetsmedlemmar. Vi är inte hierarkiska och vi är inte en MBA. Som framtida verkställande måste du kunna bedöma kvaliteten på företagsforskningen. Många affärsstudier saknar akademisk rigor. Våra akademiker lär sig att skilja vete från köven.... [-]

Nederländerna Nijmegen
September 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska