MASTERSTUDIES.SE

MA-program i Affärskommunikation i Spanien

Se alla MA-program i Affärskommunikation i Spanien 2019

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Affärskommunikation studerar de olika metoderna kan man och måste använda för att kommunicera effektivt inom verksamheten samt för allmänheten. Denna studier kan innefatta grafisk design, skriva, muntlig presentation, kalkylblad, video och fotografi.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Affärskommunikation i Spanien 2019

1 Resultat i Affärskommunikation, Spanien

MA i strategisk ledning i global kommunikation

Blanquerna - Universitat Ramon Llull
Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Denna magisterexamen är den första i sitt slag i Europa. Programmet ger studenterna möjlighet att studera och förstå ledningsprinciper för kommunikation som är inbyggd i företag och organisationer som verkar inom den internationella arenan, med tonvikt på framgångsrik tillämpning av de strategiska verktygen för kommunikation och PR och offentliga angelägenheter.