MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Affärskommunikation i Storbritannien 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Att lära sig att kommunicera sina idéer på ett positivt och effektivt sätt är en viktig del av att vara en framgångsrik affärsman. Affärskommunikation fokuserar på hur man gör detta genom en rad olika medier. Bland de studerade kan vara grafisk design, video, fotografi, offentliga tal och skrift.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Affärskommunikation i Storbritannien 2019

2 Resultat i Affärskommunikation, Storbritannien Filter

Strategiskt varumärkesarbete och intressenter kommunikation

Middlesex University London
Campusstudier 12 månader Augusti 2019 Storbritannien London UK Online

Om man tittar på flera målgrupper att varumärken måste ta itu med, detta magisterexamen omfattar kärnämnena strategisk varumärkeshantering, intressenter kommunikation och teorier, varumärkesanalys, och e-marknadsföring och digitala strategier över fälten så olika som stad, region och nation branding, corporate och organisations branding, innovationsdriven marknadsföring och ljud branding.

MA PR och strategisk kommunikation

Leeds Beckett University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Leeds + 1 fler

Få kompetensen att fungera inom en global ekonomi och utveckla dina skriv- och presentationskunskaper för att engagera dig med publiken över hela världen på denna ackrediterade kurs.