Masterexamen i humaniora på deltid i Tirana, Albanien

Sök bland MA-program på deltid i Tirana, Albanien

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Detta land är ett annat hem för kvaliteten högre utbildning utbildning från flera universitet med början från universitetet i Albanien. Landet har också antagit lagar som säkerställer att varje universitet är utrustad med lärande faciliteter såsom bibliotek bland andra.

Turister brukar hitta Tirana en intressant och charmig stad, med ett livligt nattliv. Engelska vinner snabbt ånga som andra språk i Tirana med ungdomar men många äldre invånare talar även italienska.

Be om information Masterprogram i humaniora på deltid i Tirana i Albanien 2018

Läs Mer

MA I Internationella Frågor

University of New York - Tirana (UNYT)
Campusstudier Deltid 18 - 40 månader September 2018 Albanien Tirana

I samband med globaliseringen och demokratisering, är programmet utformat för att uppfylla behoven i det internationella samfundet, arbetar yrkesverksamma och studenter. [+]

MA i internationella frågor erbjuds i samarbete med Institutionen för humaniora och samhällsvetenskap, University of Greenwich, Storbritannien (www.gre.ac.uk / skolor / humaniora). I samband med globaliseringen och demokratisering, är programmet utformat för att uppfylla behoven i det internationella samfundet, arbetar yrkesverksamma och studenter. Utexaminerade kommer att vara utrustade med nödvändig kompetens och lämplighet att utöva en mängd olika yrken inom den globala arenan. Efter genomgången av programmet kommer utexaminerade kunna: • förstå teori och praktik i det internationella politiska systemet • delta i processen för utformning och genomförande av utrikespolitiken • visa sin skarpsinne som en följd av att slutföra en uppsats eller portfölj ... [-]