Filter
Filosofie magister
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Arkitekturstudier Afrika 2019/2020

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Även om du väljer Östafrikas mytologiska, förtrollande Tanzania, Senegal, land Teranga eller Sydafrika, med sina breda möjligheter att dra i och servera, forskning i Afrika kommer att vara överväldigande.

Se alla masterstudier i Arkitekturstudier Afrika 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Arkitekturstudier, Afrika

University of the Witwatersrand

Marschen (SEEC) examen är en ett år heltid program på hållbarhet och energistudier med fokus på städer, bosättningar, byggnader och arkitektur. Med ett starkt fokus på en ... [+]

Marschen (SEEC) examen är en ett år heltid program på hållbarhet och energistudier med fokus på städer, bosättningar, byggnader och arkitektur. Med ett starkt fokus på energi- och klimatutmaningen, syftar detta tvärvetenskaplig program för att beväpna akademiker med en integrerad uppsättning kompetenser som kommer att göra dem ovärderliga rollspelare i beslutsfattandet om framtiden / hållbarhet städerna och deras byggda miljön. Förutom de grundläggande tekniska principerna för en mängd olika intervention / teknik på olika skalor, kurser i programmet en lång rad av sammanhängande frågor, bland annat politiska ramar, institutionella strukturer, marknader, beteende, finans och socioekonomiska aspekter. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

För denna examen ska kandidaten genomföra forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne. ... [+]

Kandidaten ska genomföra forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne.

Förkunskapskrav

Antagning kommer att övervägas för en student som har en universitetsbaserad utbildning i urbana studier på NQF-nivå 7. Om en student inte uppfyller ovanstående krav, kan antagning ges av fakultets dekan vid rekommendation från institutionens ordförande.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska