Masterexamen i humaniora (MA) i Arkitekturstudier Afrika

Se alla MA-program i Arkitekturstudier Afrika 2018

Arkitekturstudier

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

För att en ny struktur ska uppfylla tekniska och estetiska specifikationer krävs expertisen hos en person som är kunnig inom arkitektur. Detta innebär att kunna skapa ritningar, ta mätningar och även kunna kompromissa.

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Se alla masterstudier i Arkitekturstudier Afrika 2018

Läs Mer

Ma I Urbana Studier (forskning)

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 år February 2018 Sydafrika Johannesburg

För denna grad bör den sökande fylla i forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne. [+]

Den sökande ska fylla forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne.

Behörighetskrav

Antagning kommer att övervägas för en student som är i besittning av en universitetsbaserade Honours examen i Urban Studies på NQF nivå 7. Om en elev inte uppfyller de krav som nämns ovan, kan tillträde beviljas av dekanus, på rekommendation av ordföranden för avdelningen.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

[-]

Marsch I Hållbara Och Energieffektiva Städer (mars (SEEC))

University of the Witwatersrand
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2018 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

Marschen (SEEC) examen är en ett år heltid program på hållbarhet och energistudier med fokus på städer, bosättningar, byggnader och arkitektur. Med ett starkt fokus på energi- och klimatutmaningen, syftar detta tvärvetenskaplig program för att beväpna akademiker med en integrerad uppsättning kompetenser som kommer att göra dem ovärderliga rollspelare i beslutsfattandet om framtiden / hållbarhet städerna och deras byggda miljön. [+]

Marschen (SEEC) examen är en ett år heltid program på hållbarhet och energistudier med fokus på städer, bosättningar, byggnader och arkitektur. Med ett starkt fokus på energi- och klimatutmaningen, syftar detta tvärvetenskaplig program för att beväpna akademiker med en integrerad uppsättning kompetenser som kommer att göra dem ovärderliga rollspelare i beslutsfattandet om framtiden / hållbarhet städerna och deras byggda miljön. Förutom de grundläggande tekniska principerna för en mängd olika intervention / teknik på olika skalor, kurser i programmet en lång rad av sammanhängande frågor, bland annat politiska ramar, institutionella strukturer, marknader, beteende, finans och socioekonomiska aspekter. ... [-]