$close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Arkitekturstudier i Cardiff i Storbritannien 2022

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.Utbildning i Förenade kungariket är en decentralisera… Läs mer

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Wales är en av fyra huvuddelar i Storbritannien. Walesiska språket utvecklats från Celtic och är väldigt annorlunda från engelska. Det 's ett av två officiella språk i Wales. Det finns totalt 10 universitet med cirka 150 000 studenter.

Be om information Masterprogram i humaniora i Arkitekturstudier i Cardiff i Storbritannien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Storbritannien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Cardiff University
Cardiff, Storbritannien

MA Urban Design drivs gemensamt av skolan och Welsh School of Architecture och mer information om denna kurs finns på MA i Urban Design - Welsh School of Architecture.

MA Urban Design drivs gemensamt av skolan och Welsh School of Architecture och mer information om denna kurs finns på MA i Urban Design - Welsh School of Architecture. -
MA
Heltid
Engelska
Campusstudier