MA-program i Arkitekturstudier i USA

Se alla MA-program i Arkitekturstudier i USA 2018/2019

Arkitekturstudier

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Arkitekturstudier i USA 2018/2019

Läs Mer

Master of Arts i stads- och offentliga frågor

University of San Francisco - College of Arts & Sciences
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Amerikas förenta stater San Francisco

Master of Arts i Urban och Public Affairs tränar eleverna i offentlig politik, stadsstudier och gräsrotsorganisation, granskar hur politiken och samhällsengagemanget kan påverka positiv förändring. [+]

Master of Arts i Urban och Public Affairs tränar eleverna i offentlig politik, stadsstudier och gräsrotsorganisation, granskar hur politiken och samhällsengagemanget kan påverka positiv förändring.

Vårt program kombinerar examensseminarier i stadsstudier, politik, sociologi och allmän ordning med praktisk erfarenhet av samhällsbaserad forskning, politisk design, policyanalys, förespråkande och genomförande. Kandidater är unikt utrustade för att formulera politik och initiativ för mer rättvisa och levande stadsområden, inspirerade av tankeväckande engagemang med teorin och praktiken av social rättvisa.

Praktik - Få praktisk erfarenhet på fältet och bygga ett nätverk av professionella kontakterKarriärmöjligheter - Stöds av akademisk och fältutveckling och ledarskapsutvecklingDistinguished Faculty - Består av både ledande akademiker och utbildade proffs och utövare inom områdetFlexibelt schema - Vårt heltidsprogram erbjuder kurser på eftermiddagen och kvällarna. Studenter kan också utforska deltid alternativ.Lärandemål... [-]

MA in Urban and Environmental Policy and Planning

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Amerikas förenta stater Medford

[+]

Vänligen kontakta UEP-kontoret om du har frågor.

Kors Anmälan

Utöver våra kursutbud kan MA-studenter välja kurser från andra Tufts-avdelningar och skolor och konsortieuniversitet i Boston-området.

[-]

MA i interiörarkitektur

Suffolk University
Campusstudier Heltid 1 - 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Boston

Suffolk Arts Master in Interior Architecture lockar studenter från hela världen som är intresserade av konst, design och arkitektur. Programmet är ackrediterat av det prestigefyllda rådet för inredningsakkreditering, så att studenterna får en examen som breddar deras designkunskaper och deras efterfrågan på marknaden. [+]

Suffolk Arts Master in Interior Architecture lockar studenter från hela världen som är intresserade av konst, design och arkitektur. Programmet är ackrediterat av det prestigefyllda rådet för inredningsakkreditering, så att studenterna får en examen som breddar deras designkunskaper och deras efterfrågan på marknaden.

[-]