Filter
Filosofie magister
Amerikas förenta stater Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Arkitekturstudier i USA 2019

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Arkitekturstudier i USA 2019

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Arkitekturstudier, Amerikas förenta stater

Suffolk University

Suffolk Arts Master in Interior Architecture lockar studenter från hela världen som är intresserade av konst, design och arkitektur. Programmet är ackrediterat av det pre ... [+]

Suffolk Arts Master in Interior Architecture lockar studenter från hela världen som är intresserade av konst, design och arkitektur. Programmet är ackrediterat av det prestigefyllda rådet för inredningsakkreditering, så att studenterna får en examen som breddar deras designkunskaper och deras efterfrågan på marknaden.

[-]
Amerikas förenta stater Boston
September 2019
Heltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

... [+]

Vänligen kontakta UEP-kontoret om du har frågor.

Kors Anmälan

Utöver våra kursutbud kan MA-studenter välja kurser från andra Tufts-avdelningar och skolor och konsortieuniversitet i Boston-området.

[-]
Amerikas förenta stater Medford
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Master of Arts i Urban och Public Affairs tränar eleverna i offentlig politik, stadsstudier och gräsrotsorganisation, granskar hur politiken och samhällsengagemanget kan ... [+]

Master of Arts i Urban och Public Affairs tränar eleverna i offentlig politik, stadsstudier och gräsrotsorganisation, granskar hur politiken och samhällsengagemanget kan påverka positiv förändring.

Vårt program kombinerar examensseminarier i stadsstudier, politik, sociologi och allmän ordning med praktisk erfarenhet av samhällsbaserad forskning, politisk design, policyanalys, förespråkande och genomförande. Kandidater är unikt utrustade för att formulera politik och initiativ för mer rättvisa och levande stadsområden, inspirerade av tankeväckande engagemang med teorin och praktiken av social rättvisa.

Praktik - Få praktisk erfarenhet på fältet och bygga ett nätverk av professionella kontakterKarriärmöjligheter - Stöds av akademisk och fältutveckling och ledarskapsutvecklingDistinguished Faculty - Består av både ledande akademiker och utbildade proffs och utövare inom områdetFlexibelt schema - Vårt heltidsprogram erbjuder kurser på eftermiddagen och kvällarna. Studenter kan också utforska deltid alternativ.Lärandemål... [-]
Amerikas förenta stater San Francisco
August 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska