Filter
Filosofie magister
Armenien Yerevan Yerevan Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora in Yerevan Armenien 2019

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Detta land under de senaste 1600 åren har rankats högt när det gäller läskunnighet. Detta beror på överlägsenheten av utbildningen som medborgarna får. De erbjuder utbildning av hög kvalitet i högskoleutbildning som utveckling som förbättrar kreativiteten bland studenterna.

Ett stort antal universitet i Armenien ligger i Jerevan där ett stort antal av dem ägs av en privatperson jämfört med statsägda. Varje år har antalet studenter ökar.

Se alla masterexamina i humaniora in Yerevan i Armenien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

American University of Armenia

Programmet har förbundit sig till en hållbar utveckling i akademisk excellens och stipendium, fri forskning, ledarskap, integritet och service till samhället. Närmare bes ... [+]

Affärsidé

Programmet har förbundit sig till en hållbar utveckling i akademisk excellens och stipendium, fri forskning, ledarskap, integritet och service till samhället. Närmare bestämt strävar avdelningen för att: 1) ta itu med de växande utbildningsbehoven hos engelska språklärare genom att erbjuda både ett certifikat och en Masters "i undervisning engelska som främmande språk (TEFL), 2) ta itu med de akademiska behov av blivande studenter som förbereder sig för forskarutbildning vid AUA genom att ge undervisning i engelska för allmänna ändamål Program, och 3) främja forskning för professionell utveckling av lärare och studenter.

Den tvååriga AUA Master of Arts i undervisningen engelska som främmande språk (MA TEFL) Program är en yrkesexamen som syftar till att förbereda lärare i engelska som främmande språk för skolor och högskolor. Utexaminerade arbetar ofta i skolor och universitet som lärare, läroplan designers och språkkunskaper utvärderare. Programmet erbjuder också en examen certifikat: Undervisning engelska som främmande språk (C-TEFL). Läroplanerna för dessa program följer noga de krav och normer för liknande kurser och erbjudanden på institutioner i USA och internationell bästa praxis.... [-]

Armenien Yerevan
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska