MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Asiatisk företagsverksamhet

En MA eller Master of Arts, är den första examensnivå som man kan tjäna efter att ha erhållit en kandidatexamen. Vanligtvis slutförd inom två år tillåter du dig att utforska vidare studier och få djupare kunskaper om ett ämnesområde eller professionellt intresse.

Vad är en MA i asiatisk verksamhet? Denna grad ger möjlighet att bli mer bekant med internationell företagsledning och marknadsföring, särskilt metoder och teorier bakom att upptäcka och analysera problem. Specialiserat på asiatiska kulturer och samhälle hjälper till med förståelse såväl som kommunikation. Kursen kan omfatta språkstudier, affärsrelationer, ekonomi och företagsekonomi. Beroende på dina affärsområden kan andra tillgängliga kurser omfatta personal, entreprenörskap, strategi och ekonomi.

Studenter som tjänar en MA i asiatisk affärsverksamhet lär sig viktiga affärshanteringsförmåga, men på internationell nivå. De utvecklar också starka interpersonella och kommunikativa färdigheter som behövs för att arbeta med och förstå människor från andra kulturer än sina egna.

Kostnader för en MA i asiatisk verksamhet kan variera beroende på institutionens placering och längd på kursen, som vanligtvis går mellan en till två års heltidsstudie. Gör din forskning i förväg och kontakta skolor av intresse för mer information.

Kandidater med en MA i asiatisk verksamhet kan befinner sig i karriärer som ekonomer i internationella organisationer, hjälporgan eller privata forskningscentra. Andra möjliga jobbtitlar är finansanalytiker, produktchef, handelsspecialist, konsult och handelsspecialist. De vars studier involverade specialiseringar kan vara anställda som advokater, PR-ledare eller reklamledare, marknadsförare eller ledare för personal. Exponering för kvantitativa färdigheter och global medvetenhet ger grunden för framgång för internationell verksamhet.

MA i asiatiska affärsprogram är tillgängliga i universitetsprogram över hela världen och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Asiatisk företagsverksamhet Filter

Master of China Studies

Zhejiang University International Business School
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Kinesisk
Campusstudier

Master of China Studies (MCS) är ett utbildningsprogram på MA-nivå med ett starkt fokus på Kinas ekonomiska, kulturella och samhälleliga sammanhang. Zhejiang University Intern ...

Läs mer