MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Audiovisuell kommunikation Europa 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla masterstudier i Audiovisuell kommunikation Europa 2019

4 Resultat i Audiovisuell kommunikation, Europa Filter

MA i ljud och bildteknik

University of Tartu
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2019 Estland Tartu

Ljud- och bildteknikprogrammet ger dig möjlighet att studera två av de mest engagerande och snabbt utvecklade fälten inom konst och kultur. Du väljer antingen ljud- eller bildteknik som huvudspecialitet, b UT du också en djupgående kunskap om det andra fältet.

MA i audiovisuella adress

CPA Online
Internet Heltid Deltid 1250 öppettider September 2019 Spanien Zaragoza + 1 fler

Var beredd på att leda framgångsrika medieföretag. I CPA Online erbjuder vi dig befälhavaren i audiovisuella adress, med vilken du kommer att lära dig att hantera medieföretag från de strategiska, affärsmässiga och ekonomiska termer.

MA Visuell kommunikation (Experimentell kommunikation, grafisk design och illustration)

Royal College of Art
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Storbritannien London

Visuell kommunikation som disciplin genomgår ett stort skifte i såväl yrkesplacering som intellektuell relevans. På Royal College of Art har programmet en lång historia som radikalt har granskat platsen för visuell kommunikation i förhållande till kultur och samhälle, samtidigt som man mäter vikten av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

MA i visuell kommunikation

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Detta är en praktisk masterkurs för fotografer, illustratörer och grafiska designers. Vi uppmanar dig att arbeta självständigt och samarbeta samtidigt som du lär dig ett gemensamt visuellt språk.