MASTERSTUDIES.SE

Masterexamen i humaniora (MA) i Audiovisuell kommunikation Europa

Se alla MA-program i Audiovisuell kommunikation Europa 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla masterstudier i Audiovisuell kommunikation Europa 2019

4 Results in Audiovisuell kommunikation, Europa

MA i audiovisuella adress

CPA Online
Online Heltid Deltid 1250 öppettider September 2019 Spanien Zaragoza + 1 fler

Var beredd på att leda framgångsrika medieföretag. I CPA Online erbjuder vi dig befälhavaren i audiovisuella adress, med vilken du kommer att lära dig att hantera medieföretag från de strategiska, affärsmässiga och ekonomiska termer.


MA i ljud och bildteknik

University of Tartu
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2019 Estland Tartu

Ljud- och bildteknikprogrammet ger dig möjlighet att studera två av de mest engagerande och snabbt utvecklade fälten inom konst och kultur. Du väljer antingen ljud- eller bildteknik som huvudspecialitet, b UT du också en djupgående kunskap om det andra fältet.


MA Visuell kommunikation (Experimentell kommunikation, grafisk design och illustration)

Royal College of Art
Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Storbritannien London

Visuell kommunikation som disciplin genomgår ett stort skifte i såväl yrkesplacering som intellektuell relevans. På Royal College of Art har programmet en lång historia som radikalt har granskat platsen för visuell kommunikation i förhållande till kultur och samhälle, samtidigt som man mäter vikten av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.


MA i Visuell kommunikation

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Detta är en praktisk masterkurs för fotografer, illustratörer och grafiska formgivare. Vi uppmuntrar dig att arbeta självständigt och tillsammans med andra, när man lär sig ett gemensamt bildspråk.