MASTERSTUDIES.SE

Se alla MA-program i Audiovisuell kommunikation i Storbritannien 2019

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Audiovisuell kommunikation i Storbritannien 2019

2 Resultat i Audiovisuell kommunikation, Storbritannien Filter

MA Visuell kommunikation (Experimentell kommunikation, grafisk design och illustration)

Royal College of Art
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Storbritannien London

Visuell kommunikation som disciplin genomgår ett stort skifte i såväl yrkesplacering som intellektuell relevans. På Royal College of Art har programmet en lång historia som radikalt har granskat platsen för visuell kommunikation i förhållande till kultur och samhälle, samtidigt som man mäter vikten av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

MA i visuell kommunikation

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Detta är en praktisk masterkurs för fotografer, illustratörer och grafiska designers. Vi uppmanar dig att arbeta självständigt och samarbeta samtidigt som du lär dig ett gemensamt visuellt språk.