Filter
Filosofie magister
Sydafrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Audiovisuell kommunikation i Sydafrika 2019

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Audiovisuell kommunikation i Sydafrika 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Audiovisuell kommunikation, Sydafrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Johannesburg

En avhandling på ett tema från audiovisuell kommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska förnuft och forskningskapacitet behövs. En forskningsartikel som är lämpli ... [+]

En avhandling på ett tema från audiovisuell kommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska förnuft och forskningskapacitet behövs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Behörighetskrav

En Honours i meddelandet krävs med ett minimum i genomsnitt 65%. Den allmänna förordningen när det gäller längden på masterprogrammet är också tillämpliga i detta fall.

Sista datum för ansökan om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och den 30 april samma år för andra halvåret.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / E-post: yrodny-gumede@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska