MASTERSTUDIES.SE

Jämför 6 MA-program i Audiovisuell kommunikation

En magisterexamen är en första-nivå examen. Du måste tjäna en kandidatexamen innan du kan driva forskarutbildning, vilket i sin tur är en förutsättning för en doktorsexamen. Program är vanligtvis två år långa, men accelererade program har blivit mer populärt som yrkesverksamma knäppa upp grader för snabb karriär tillväxt.

Vad är en MA i audiovisuell kommunikation? Denna grad visar behärskning av kompetens och bästa praxis i samband med kommunikation och reklam via audiovisuella medier. Studerande denna grad ta klasser i ett brett urval av ämnen med en central fokus på effektiv kommunikation med hjälp av moderna digitala medier såsom film. Kurser omfattar ofta studier av kommunikations historia, filmhistoria och historia masskommunikation. Detta är utöver praktiska kurser i praktiska ämnen såsom filmproduktion.Studenter avsluta programmet utbildas i varje aspekt av att skapa innehåll för olika visuella och ljud plattformar.

För någon bara in i jobbet kraft fördelarna med att tjäna en magisterexamen kan vara att ha ett ben upp över andra arbetssökande som inte har en master. För yrkesverksamma, kan graden fungera som ett kraftfullt verktyg i löneförhandling.

Hur mycket kostar din magisterexamen kan bero på allt från om du deltar i en tegel och murbruk skolan för att där du ansöker. Nå ut till potentiella skolor för svar på kostnader och finansiering.

Studenter med en MA i audiovisuell kommunikation kan ofta framgångsrikt ansöka till valfritt antal inträde till positioner mid-level inom filmindustrin eller med lokala och nationella TV-uttag, som sträcker sig från filmproduktion assistent till fotograf. Akademiker kan också kvalificera sig för arbete som video journalister eller ens på luft programföretag.Mångfalden av detta väl avrundad grad garanterar vanligen akademiker tillgång till ständigt växande möjligheter i en fartfylld fält.

Det första steget till att bygga din audiovisuell kommunikation karriär välja rätt skola. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

 

 

6 Resultat i Audiovisuell kommunikation Filter

MA i ljud och bildteknik

University of Tartu
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2019 Estland Tartu

Ljud- och bildteknikprogrammet ger dig möjlighet att studera två av de mest engagerande och snabbt utvecklade fälten inom konst och kultur. Du väljer antingen ljud- eller bildteknik som huvudspecialitet, b UT du också en djupgående kunskap om det andra fältet.

MA i audiovisuella adress

CPA Online
Internet Heltid Deltid 1250 öppettider September 2019 Spanien Zaragoza + 1 fler

Var beredd på att leda framgångsrika medieföretag. I CPA Online erbjuder vi dig befälhavaren i audiovisuella adress, med vilken du kommer att lära dig att hantera medieföretag från de strategiska, affärsmässiga och ekonomiska termer.

Ma i audiovisuell kommunikation (forskning)

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

En avhandling på ett tema från audiovisuell kommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska förnuft och forskningskapacitet behövs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

MA i designpraxis: Pathway - Visual Communication

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campusstudier Heltid 2 år Juli 2019 Indien Bengaluru

MA i Visual Communication Design kommer att göra det möjligt för en sådan examen att integrera befintliga modeller av tänkande och göra med framväxande teknik och metoder inom visuell kommunikation. Kursen kommer att utrusta unga akademiker med agila professionella förmågor, bli meningsfullt resursfyllda, artistiskt benägna och processorienterade inom området för visuell kommunikation.

MA Visuell kommunikation (Experimentell kommunikation, grafisk design och illustration)

Royal College of Art
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Storbritannien London

Visuell kommunikation som disciplin genomgår ett stort skifte i såväl yrkesplacering som intellektuell relevans. På Royal College of Art har programmet en lång historia som radikalt har granskat platsen för visuell kommunikation i förhållande till kultur och samhälle, samtidigt som man mäter vikten av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

MA i visuell kommunikation

Bath Spa University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Bath + 1 fler

Detta är en praktisk masterkurs för fotografer, illustratörer och grafiska designers. Vi uppmanar dig att arbeta självständigt och samarbeta samtidigt som du lär dig ett gemensamt visuellt språk.