close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Automotive Engineering

Studenter som vill fortsätta sin utbildning efter att ha erhållit en kandidatexamen kan vilja utöva en MA eller Master of Arts. Detta forskarutbildning främjar kunskapen och färdigheterna i ett visst studieområde, vilket kan öppna dörrarna för fler arbetsmöjligheter. Du kanske undrar, vad är en MA i Automotive Engineering? I allmänhet handlar detta program om skapandet av små och st… Läs mer

Studenter som vill fortsätta sin utbildning efter att ha erhållit en kandidatexamen kan vilja utöva en MA eller Master of Arts. Detta forskarutbildning främjar kunskapen och färdigheterna i ett visst studieområde, vilket kan öppna dörrarna för fler arbetsmöjligheter.

Du kanske undrar, vad är en MA i Automotive Engineering? I allmänhet handlar detta program om skapandet av små och stora bilar. Studenter har vanligtvis en grundutbildning och lär sig hur man använder elektronik, säkerhet och maskinteknik för att designa och driva motorcyklar, bussar, lastbilar, bilar och mer. De får också färdigheten att bygga, reparera och testa fordon. Särskilda program varierar, men studenter gör ofta aktiviteter och projekt i samarbete med samhället och industrin för att lösa verkliga problem.

Förbättra din intjäningspotential är bara en av fördelarna med att få en Master i Automotive Engineering. Studenterna får professionella och personliga färdigheter som kan hjälpa dem att skilja sig från sina grundutbildningsledare, vilket också kan hjälpa dem att hitta den perfekta anställningstillfället.

Kostnaderna för att tjäna en Master i Automotive Engineering varierar ganska mycket. Eftersom det finns flera internationella möjligheter, inbegriper faktorer som skolans plats, programmets längd och specifika programkrav. Det är bäst att få tag i skolorna direkt för att ta reda på vad man kan förvänta sig ekonomiskt.

Det finns ett antal karriärmöjligheter för positioner inom design och utveckling. Kandidater kan bedriva en karriär inom produktionsledning, design och utvecklingsteknik, programvara och testteknik, försäljningsteknik, tillämpad forskning och kundservice. Branscher som söker anställda med en magisterexamen inom fordonsindustrin inkluderar bilsystem, luftfart, miljöteknik, energi och transport samt transportdesign.

Det är lätt att använda vår online-sökmotor för att hitta rätt skola för att passa dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Art Center College of Design
Pasadena , Amerikas förenta stater +1 Mer

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet.

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet. -
MA
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här