$close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Bildjournalistik

En MA, eller Master of Arts är en professionell nivå examen som oftast tar ett till två år för att få. Det kommer ofta ge en djupare fokus och förbättra dina yrkeskvalifikationer på området som du är intresserad av. Vad är en MA i Photojournalism? Bildjournalistik i ett fält av studie som undervisar om olika grenar av fotografi och deras tillämpning i print, online och tv-medier. P… Läs mer

En MA, eller Master of Arts är en professionell nivå examen som oftast tar ett till två år för att få. Det kommer ofta ge en djupare fokus och förbättra dina yrkeskvalifikationer på området som du är intresserad av.

Vad är en MA i Photojournalism? Bildjournalistik i ett fält av studie som undervisar om olika grenar av fotografi och deras tillämpning i print, online och tv-medier. Photojournalism MA program koncentrera sig på de kreativa aspekterna av bildjournalistik och på samspelet mellan konstnärlig teknik och effektiviteten i fotografi som ett medel för information. Kan förväntas en MA läroplan att presentera kurser i grafisk design, interaktiva medier, offentliggörandet, samt journalistik och kommersiell fotografering.

Erhålla en MA i bildjournalistik ger eleverna en chans att förbättra sina tekniska och konstnärliga förmågor samt att få kunskaper i journalistik tekniker.MA Läroplanen är utformad för att ge akademiker med de verktyg som behövs för att producera fotografier och andra media med riktiga journalistiska konsekvenser.

De kostnader involverade i att tjäna en bildjournalistik MA kan variera kraftigt från plats till plats. Kostnaderna kan också bero på vilken typ av program och den institution som erbjuder. För att få en realistisk uppskattning av sannolika utgifter, kontakta en representant för det program du är intresserad av.

Tjänar en magisterexamen i bildjournalistik kommer att öppna dörrarna till flera efterfrågade karriärer. Om du är mer intresserad av den konstnärliga och kreativa sidan av bildjournalistik, kommer ett MA program ger dig kompetens att producera minnesvärda och viktiga arbete. Andra karriärmöjligheter inkluderar redaktör, producent eller visuell reporter. Positioner finns med tryck medier, liksom i TV eller en av de många online nyhetssidor. Några MA studenter valde att fortsätta sina studier och fullfölja en närstående doktorsexamen.

MA utbildningsprogram i bildjournalistik erbjuds av ett brett utbud av universitet, av vilka många emot internationella studenter och erbjuda flexibla och online-alternativ för studenter som kan dra nytta av dem. För att ta reda mer om att fullfölja ett bildjournalistik MA, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Washington, Amerikas förenta stater

Programmet New Media Photojournalism vid Corcoran School of the Arts and Design är det första i sitt slag, skapat för att hjälpa visuella journalister att studera och ta itu m ... +

Programmet New Media Photojournalism vid Corcoran School of the Arts and Design är det första i sitt slag, skapat för att hjälpa visuella journalister att studera och ta itu med den föränderliga världen för fotojournalism. -
MA
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Engelska
Aug 2023
01 Feb 2023
Campusstudier