Filter
Filosofie magister
Nordamerika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Bildjournalistik i Nordamerika 2019

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Förenta staterna ligger på kontinenten av Nordamerika. Det är det tredje största landet efter storlek i världen. Den har en relativt kort historia jämfört med andra världens nationer, har en av världens 's största ekonomier, och har en av världens ' s mest olika befolkningar.

Se alla masterstudier i Bildjournalistik i Nordamerika 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Bildjournalistik, Nordamerika

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

New Media Photojournalism programmet vid Corcoran School of the Arts och Design är den första i sitt slag, som skapats för att hjälpa visuella journalister studera och ta ... [+]

Leda nästa generation av fotojournalister med innovativa berättande

Den New Media Photojournalism program på Corcoran School of the Arts och Design är den första i sitt slag, som skapats för att hjälpa visuella journalister studera och ta itu med föränderlig värld av bildjournalistik.

Betona starka berättarförmåga och flyt i multimedieplattformar, Master of Arts i New Media Photojournalism Programmet omfattar skrivande, fotografi, ljud, video och webbdesign att förbereda eleverna för att arbeta som frilansare, visuella reportrar, redaktörer och producenter. Programmet betonar individen som en visuell reporter och uppmuntrar experimenterande med nya sätt att berättande, dokumentation och redigering. Programmet uppmuntrar också sina elever att utforska den senaste digitala metoder som lärs ut i samband med de bestående grunderna i visuell rapportering, redigering och etik.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska